AcasăPOLITICĂOlguţa Vasilescu, demisă de Orban

Olguţa Vasilescu, demisă de Orban

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Premierul Ludovic Orban a anunţat în şedinţa de Guvern că a mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD, printre care şi Olguţa Vasilescu, care ocupa funcţia de consilier al premierului.

„Am mai demis încă un rând de reprezentanţi ai PSD. Plăcerea cea mai mare mi-a făcut-o să o demit (pe Olguţa Vasilescu – n.r.). Am descoperit că Olguţa Vasilescu era consilier al premierului. Am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie”, a declarat Ludovic Orban.

În martie, Lia Olguța Vasilescu a fost numită consilier onorific al premierului de la acea vreme Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea anunţa atunci, într-o conferinţă de presă, că Olguţa Vasilescu se va ocupa de probleme de transport, în special de drumul expres Pitești Craiova.

„Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă formată, dedicată doar pentru acest drum expres. Olguța Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului ministru pe infrastructură pentru a se implica și ea direct în a urmări realizarea acestei lucrări care este importantă pentru această zonă a țării”, spunea Liviu Dragnea.

Anterior, Lia Olguța Vasilescu fusese refuzată de președintele Klaus Iohannis atât pentru funcția de ministru al Transporturilor, cât și pentru cea de ministru al Dezvoltării.

Olguţa Vasilescu îi răspunde lui Ludovic Orban, care în şedinţa de Guvern a anunţat că a demis-o din funcţia de consilier al premierului.

Ea spune, într-un mesaj pe Facebook că mandatul ei a încetat odată cu cel al lui Dăncilă.

„Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL… Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorific al premierului, funcție neremunerată, oricum… Păi, eu nu eram consilier la ține, ca să mă demiți tu de pe undeva!

Eu am fost consilierul Vioricăi Dăncilă și mandatul mi-a încetat odată cu al ei. Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de maneliști care taie pensii și salarii, când eu știu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aș putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hărții și niciun cm de autostrada?Ăștia nu au ce face și demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar ca să se dea importanți!

Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultații telefonice?”, a transmis Olguţa Vasilescu. digi24.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri