AcasăPOLITICĂMinistrul Sănătății acuză Parlamentul că blochează certificatul verde la locul de muncă

Ministrul Sănătății acuză Parlamentul că blochează certificatul verde la locul de muncă

Parlamentul blochează adoptarea certificatului verde la locul de muncă, avertizează ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafia. 

Rafila spune că adoptarea târzie a certificatului scade tot mai mai mult eficacitatea lui.

“Este atributul Parlamentului să ia o decizie cu acest certificat verde, este un proiect de lege depus în Parlament de mai mult timp, care a fost respins de Senat.


În momentul de faţă se găseşte la Camera Deputaţilor. Probabil că există un blocaj la nivel legislativ şi când a existat o propunere tehnică din partea Ministerului Sănătăţii, ea ar fi trebuit să poată să îşi facă efectul atunci când se înregistrează o creştere care ar putea să sugereze un val pandemic important.

Cu cât întârzie adoptarea unui astfel de certificat electronic COVID, şi eficacitatea lui devine tot mai puţin relevantă”, a declarat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, la Antena 3.

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri