AcasăPOLITICĂMinistrul Finanţelor: „Dacă PSD nu intra la guvernare nu se dădea niciun...

Ministrul Finanţelor: „Dacă PSD nu intra la guvernare nu se dădea niciun leu în plus nici la pensii, nici la salarii”

Ministrul Finanţelor Adrian Câciu a declarat, sâmbătă, că proiectul legii bugetului de stat pe anul 2022 şi cel al bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2022 va ajunge luni la dezbaterea Parlamentului şi va fi aprobat fie înaintea Crăciunului, fie imediat după.

„În seara aceasta (n.r. – sâmbătă) se va pune bugetul pe siteul Ministerului de Finanţe, acum facem ultimele verificări de corelaţii. Am lucrat noaptea trecută până la ora 5.00. Acum sunt tot mai minister şi lucrez. Luni după-amiază va fi în Parlament şi va intra în dezbateri, eu zic că va fi aprobat ori înainte de Crăciun, ori imediat după”, a declarat Adrian Câciu, la Realitatea Plus, precizând că urmează să semneze proiectul legii bugetului.

El a mai spus că dacă nu intra la guvernare PSD nu erau daţi bani în plus nici la salarii, nici la pensii. „Este dreptul dânşilor de a protesta. Eu zic că am început să recuperăm restanţele, aşteptăm să ne revenim cu colectarea, putem vorbi altfel din iulie.


La această oră lucrurile sunt închise, bugetul este închis, dar asta nu înseamnă că am renunţat la ideea de a da tuturor ce au de primit. Trebuie să fim cinstiţi, dacă PSD nu intra la guvernare nu se dădea niciun leu în plus nici la pensii, nici la salarii” a explicat ministrul Finanţelor.

CITEȘTE ȘI: Noi condiții de intrare în Grecia. Anunțul Ministerului Afacerilor Externe

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri