Connect with us

POLITICĂ

Marius Iancu (PSD Olt), reacţie la cald după audierile miniştrilor propuşi de USR: Nu avem ce să audiem în comisii, nu avem cui sa punem întrebări

Publicat

în

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, spune că miniştrii nominalizaţi de Dacian Cioloş reprezintă „o nouă bătaie de joc față de români”.

Parlamentarul a declarat că oamenii propuşi să conducă ţara nu au nici măcar experienţă în câmpul muncii şi că nu a avut cui să pună întrebări, la audierile din comisiile Parlamentului.

„Parada candidaților USR pentru funcțiile de miniștri, la audierile din comisiile parlamentare, este o mascarada iresponsabilă marca Iohannis. Ei, USR-istii cu maximum câțiva ani în câmpul muncii nu știu nimic! Nici măcar ce sau ce ar trebui să fie ei. Cioloș însuși a uitat că a fost desemnat prim-ministru. Nu avem ce să audiem în comisii, nu avem cui sa punem întrebări! Nominalizările făcute de Cioloș pentru ministere sunt o nouă bătaie de joc față de români!”, a afirmat Marius Iancu.


El s-a referit în mod special la miniştrii care, mai spune parlamentarul oltean, deja au eşuat în Guvernul demis.

„Dacă ar avea o minimă decență Ioana Mihăilă ar fi trebuit să își și depună mandatul înainte de votul din comisii sau din plenul Parlamentului. A eșuat catastrofal în pregătirea valului 4, fapt recunoscut public, și a ignorat toate avertizările! Năsui vrea din nou la Economie, deși nu a făcut nimic. România a acordat cel mai mic  sprijin economic, iar măsurile cu bani europeni au fost sabotate. Mai are de vândut câteva companii de stat profitabile. Cu sau fără ranga, lui Drula îi plac Transporturile. Deși nu a demarat niciun proiect major de infrastructura rutiera și s-a lăudat cât de mult a putut cu cele începute de PSD, Drulaul, cum ii spun adepții, se consideră cel mai bun ministru. Îi ia, în sfârșit, locul lui Cîțu și este noul Superman mioritic!”, a mai spus Iancu

„Alte propuneri zero” aşa cum le numeşte Marius Iancu mai sunt Dan Barna la Externe, Dragoș Pâslaru la Finanțe și somnorosul Gotiu la Mediu.


„Din păcate, în timp ce Iohannis, Cioloș și USR-istii fac și desfac guverne,  500-600 de oameni mor zilnic, în România! E nevoie urgentă de un guvern competent, de specialiști – așa cum a propus PSD – care să gestioneze crizele actuale și că pregătească alegerile anticipate care devin o soluție chiar și pentru PNL, se pare!”, a conchis Iancu.

CITEŞTE ŞI: Spitalele şi primăriile, printre beneficiarii Legii plafonării preţului la energie, iniţiate de PSD

Print Friendly, PDF & Email

POLITICĂ

Ministrul Agriculturii, prezent în judeţul Olt, de Ziua Naţională

Publicat

în

Recent instalat în funcţia de Ministru al Agriculturii, deputatul oltean Adrian Chesnoiu, a fost alături de autorităţile locale şi judeţene, la manifestările organizate de Ziua Naţională, la Slatina şi Caracal.

Ministrul a fost însoţit şi de ceilalţi deputaţi PSD, Marius Iancu, Florin Barbu şi Emil Albotă, dar şi de preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, vicepreşedinţii Ionuţ Ivan şi Virgil Delureanu şi cei doi primari ai celor două municipii din Olt, Emil Moţ şi Ion Doldurea.

Fost şef al Agenţiei de Finanţare a Investiţiilor Rurale (AFIR) din subordinea Ministerului Agriculturii, Adrian Chesnoiu a fost pe rând administrator public şi viceprimar al municipiului Caracal. În 2020 a candidat cu succes la Camera Deputaţilor, pe lista PSD Olt.


CITEŞTE ŞI: FOTO REPORTAJ. Cum a fost marcată Ziua Naţională, la Slatina, în condiţii de pandemie

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

POLITICĂ

Primarul din Gorj care l-a omagiat pe Ceauşescu, fotografie cu o cană imprimată cu chipul dictatorului

Publicat

în

Robert Ionuţ Păiuşi, primarul comunei gorjene Stejari, care pe 26 ianuarie îl omagia pe contul său de socializare pe Nicolae Ceauşescu, a postat luni dimineaţa o fotografie în care a vrut să etaleze faptul că bea dintr-o cană imprimată cu chipul fostului dictator.

Fotografia este însoţită de o urare pentru urmăritorii săi. Edilul din Stejari, care are peste 30 de ani, este un fan declarat al fostului șef al statului și are chiar și tablouri cu acesta.

Periodic merge și la locul unde este înmormântat Nicolae Ceaușescu.


Pe 26 ianuarie 2021, Robert Ionuţ Păiuşi posta:

„Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o.

Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o…


Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: „Istoria mă va răzbuna ! ” deoarece nu mai avem, școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducătorii care să își iubească țara,poporul, acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române…!!!”.

sursa foto: Facebook/Robert Ionuţ Păiuşi

CITEŞTE ŞI: Bani europeni pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din Piatra-Olt

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Şedinţă de urgenţă a Guvernului României, în contextul apariţiei variantei Omicron a COVID

Publicat

în

Premierul Nicolae Ciucă a convocat duminică o şedinţă de Guvern în contextul apariţiei variantei Omicron a coronavirusului. De asemenea, 36 de români sunt blocaţi în Africa de Sud după ce mai multe curse aeriene au fost anulate. Un proiect de hotărâre pentru modificarea hotărârii care prelungeşte starea de alertă începând de la 9 noiembrie, figurează pe ordinea de zi a reuniunii de duminică a Executivului.

„Proiect de hotărâre pentru pentru modificarea şi completarea anexei nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, arată ordinea de zi transmisă de către Guvern.

Şedinţa, programată pentru ora 11:15, are loc după ce sâmbătă, premierul a discutat pe aceeaşi temă cu ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila, cu şeful DSU Raed Arafat şi cu şefa Centrului de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile Adriana Pistol.


Totodată, este deja în desfăşurare o şedinţă a CNSU, pentru actualizarea listei statelor de risc epidemiologic.

Ca şi alte state UE, România a impus restricţii pentru persoanele care vin din Africa de Sud, unde a fost detectată noua tulpină a coronavirusului. Aceste restricţii includ carantina de 14 zile, indiferent dacă persoana vizată este sau nu vaccinată.

În condiţiile în care cursele aeriene către Europa au fost anulate, 36 de români au rămas blocaţi în Africa de Sud, MAE făcând demersuri pentru a facilita întoarcerea în ţară a acestora.


Cazuri de infectare cu varianta sud-africană a coronavirusului au apărut în mai mult state europene.

CITEŞTE ŞI: Testele antigen care au ajuns în şcoli sunt dezasamblate. Arafat: Aşa se livrează ele

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.