AcasăPOLITICĂMarius Iancu, la "Reporter 24": Partidul Social Democrat nu o să voteze...

Marius Iancu, la “Reporter 24”: Partidul Social Democrat nu o să voteze niciodată un Guvern al lui Dacian Cioloş

Prezent luni seara în cadrul emisiunii „Reporter 24”, deputatul PSD Olt Marius Iancu a declarat că social-democraţii nu va vota un Guvern condus de Dacian Cioloş despre care spune că a fost şi rămâne “premierul zero”

Parlamentarul oltean s-a declarat surprins de faptul că Iohannis a desemnat un premier de la partidul care s-a clasat pe locul trei, la ultimele alegeri.

„Pot să spun că am fost şi eu surprins, dar noi rămânem fermi pe poziţie. Partidul Social Democrat nu o să voteze niciodată un Guvern al lui Dacian Cioloş. Din partea preşedinteului Iohannis este o dovadă de cinism să desemnezi un premier de la un partid de 15%, un om care a mai fost în fruntea Executivului în 2016 şi de acolo a plecat cu ştampila de „premierul zero””, a transmis Marius Iancu.


Dacian Cioloş a fost nominalizat, luni seara, de preşedintele Klaus Iohannis candidat la funcţia de prim-ministru.

„În niciun caz PSD nu o să voteze Guvernul lui Dacian Cioloş, dacă Guvern va ajunge să fie votat, dacă va reuşi să-şi facă echipa cu care să se prezinte în Parlament”, a conchis Iancu.

CITEŞTE ŞI: COMENTARIU | Desemnarea lui Cioloş. Şi, totuşi, dacă nimic nu e întâmplător


- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri