AcasăPOLITICĂMarcel Ciolacu, despre PNRR, după întâlnirea cu Florin Cîțu: „Nu are o...

Marcel Ciolacu, despre PNRR, după întâlnirea cu Florin Cîțu: „Nu are o coerenţă şi o viziune clară a anilor pe care îi trăim”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, după întâlnirea cu premierul Florin Cîţu, că „am vrut să îl ajutăm pe domnul Florin Cîţu să iasă din impas, pentru că au trimis două planuri care au fost refuzate” şi că discuţiile s-au finalizat cu o promisiune. 

Marcel Ciolacu a declarat, joi, după întâlnirea cu premierul Florin Cîţu, că „din punctul nostru de vedere, în continuare PNRR nu are o coerenţă şi o viziune clară a anilor pe care îi trăim şi a motorul economic din toată Europa”, scrie România Tv.

„Am sperat astăzi să avem o discuţie mai aplicată şi cu specialiştii din PSD şi cu partenerii sociali. În acest moment nu am avut plăcerea, din partea Guvernului României, de a avea acces, alături de partenerii sociali, la PNRR. Au fost prezentate nişte principii, cam care este viziunea. Avem o promisiune că nu se va trimite acest plan ca să putem discuta cu toţii, şi cu specialiştii, mai aprofundat, cum găsim nişte mecanisme clare, transparente de acces a acestor bani, de absorbţie. Nu am avut detaliile reformelor şi aveam şi noi propuneri de reforme pentru a fi prinse în PNRR, urmând a fi discutate de specialişti cu ministrul Fondurilor Europene”, a declarat Marcel Ciolacu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri