Connect with us

POLITICĂ

Lider PSD Olt: Declaraţiile Vioricăi Dăncilă, o ofensă adusă mie și colegilor mei. Amintirile sale din acea perioadă diferă mult de ale noastre!

Publicat

în

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, preşedinte executiv al filialei din Slatina a formaţiunii politice, a răspuns acuzaţiilor aduse de fostul preşedinte al social-democraţilor, Viorica Dăncilă, într-un interviu recent, care s-ar regăsi şi în cartea pe care aceasta urmează să o publice.

Marius Iancu arată că niciun social-democrat din Olt nu poate fi acuzat de trădare, atât timp cât filiala judeţeană a obţinut cel mai bun scor pentru partid atât în primul, cât şi în al doilea tur al prezidenţialelor.

„Declarațiile fostului premier al României și președinte PSD, Viorica Dăncila sunt o ofensă adusă mie și colegilor mei de la PSD Olt. Amintirile sale din acea perioadă diferă mult de ale noastre, ale celor care am luptat pentru ca ea să ajungă în turul II al alegerilor prezidențiale. Iar la acea vreme, președinte al PSD Olt era chiar Paul Stanescu, actualul secretar general al PSD, omul pe care Viorica Dăncila îl acuză de trădare. Se pot numi trădare rezultatele PSD Olt la cele două tururi ale alegerilor prezidentiale, de apromaxtiv 43%, respectiv 53%, organizația noastră situându-se în primele trei locuri, în clasamentul național? Se poate numi trădare munca tuturor colegilor și militanților noștri, a primarilor și consilierilor locali care au luat la pas localitățile Oltului și au mers din ușă în ușă și din poartă în poartă pentru a-i convinge pe cetățeni că Viorica Dăncila merită votul lor, că ceea ce văd la televizor și pe rețelele de socializare sunt simple manipulări și atacuri?”, a transmis Marius Iancu.

Totodată, deputatul oltean afirmă că aşa-numitele dezvăluiri ale Vioricăi Dăncilă se înscriu în categoria „can-can”.

„Adevărul este că Viorica Dăncila a pierdut alegerile prezidențiale, dar nu din cauza lui Paul Stănescu și a PSD Olt. Cred că dacă ar fi făcut o analiză serioasă și obiectivă, în tot acest timp, ar fi găsit adevăratul vinovat și ar fi putut să își scrie memoriile frumos, ca un fost lider demn care a condus, la un moment dat, România. Frustrările și răzbunarile personale pe care le prezintă ca adevăruri se înscriu în categoria “can-can” politic.

Dar din păcate, având în vedere situația dificilă prin care trece România condusă de un Guvern PNL-USR, ultimul lucru de care au românii nevoie sunt “bârfele” și show-ul monden ale Vioricăi!”, a conchis Iancu.

foto: deputatul Marius Iancu, în campanie pentru Viorica Dăncilă

Print Friendly, PDF & Email

POLITICĂ

Social-democraţii din Slatina au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor

Publicat

în

Social-democraţii slătineni au fost din nou în stradă, luni, când au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din municipiu, cu ocazia zilei de 8 martie.

Alături de primarul Emil Moţ, la eveniment au fost prezenţi deputaţii Marius Iancu, Florin Barbu şi Emil Albotă, dar şi vicepreşedinţii CJ Olt, Virgil Delureanu şi Ionuţ Ivan.

„Şi în acest an, PSD păstrează tradiţia de 8 martie. Dar, în acest an, sunt foarte bucuros pentru că avem alături de noi trei deputaţi. Sunt trei oameni extrordinari, care provin din Slatina şi nu pot decât să mă bucur că au plecat la Bucureşti, dar nu au uitat oamenii care i-au votat. Le mulţumesc din suflet că sunt alături de noi, de slătineni, şi sperăm că vor face lucruri bune. Doamnelor, mamelor, soţiilor, prietenelor, vă urez din suflet o primăvară frumoasă! La mulţi ani! Să aveţi grijă de noi, să fiţi lângă noi, să ne ghidaţi în continuare! Noi, PSD Slatina, vom fi alături de dumneavoastră în fiecare an!”, a declarat primarul Emil Moţ.

La rândul său, deputatul Marius Iancu, le-a transmis un mesaj doamnelor şi domnişoarelor.

„Astăzi, de 8 martie, pătrăm tradiţia PSD, aceea de a oferi flori slătinencelor! Purtăm mască, respectăm regulile din perioada pandemiei. Noi zâmbim, chiar dacă avem mască şi ne dorim ca şi doamnele şi domnişoarele să zâmbească, să fie fericite, să fie iubite. La mulţi ani”, a declarat Iancu.

Şi Emil Albotă a avut un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie.

„Ca în fiecare an, PSD Olt ţin să mulţumească prin această acţiune femeilor, mamelor şi fiicelor noastre. De asemenea, şi noi, parlamentarii de Olt, suntem alături de organizaţia care ne-a trimis la Bucureşti şi ţinem să mulţumim doamnelor din viaţa noastră, să le urăm un an de împliniri şi sperăm ca acţiunea noastră de astăzi să le aducă zâmbetul pe buze”, a spus acesta.

Florin Barbu şi-a exprimat admiraţia pentru doamne şi domnişoare.

„Mă bucur că, astăzi, alături de colegii mei, putem să le urăm doamnelor şi domnişoarelor din Slatina o primăvară frumoastă şi să le aducem un zâmbet, alături de o floare. La mulţi ani!”, a conchis deputatul.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

POLITICĂ

Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt, spune că PSD nu va contesta bugetul la CCR

Publicat

în

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat luni că partidul pe care îl reprezintă nu va contesta la Curtea Constituţională Legea bugetului, în forma adoptată de majoritatea PNL-USR-UDMR.

Marius Oprescu a explicat că administraţiile publice locale au nevoie cât mai repede de un buget.

„Partidul Social Democrat nu va contesta la CCR acest buget. Chiar dacă noi nu suntem de acord cu modul de împărţire a banilor, pe capitole, la nivel de ţară, cred că este important să trecem peste această etapă şi România să aibă un buget funcţional, astfel încât instituţiile să poată să funcţioneze cum trebuie şi să ne apucăm de treabă în acest an. Şi aşa, timpul a trecut foarte mult. Gândiţi-vă că, după aprobarea bugetului şi publicarea lui în Monitorul Oficial, urmează 15 zile de transparenţă. Apoi, în alte 45 de zile, toate instituţiile, UAT-urile trebuie să îşi aprobe bugetul”, a declarat Marius Oprescu.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

POLITICĂ

Un nou proces PIERDUT de Darius Vâlcov. Decizia e DEFINITIVĂ

Publicat

în

Forumul Democrat la Germanilor din România (FDGR) anunţă că a câştigat definitiv procesul cu Darius Vâlcov care a sugerat, într-o postare pe Facebook, că formaţiunea este o organizaţie nazistă. Vâlcov trebuie să plătească FDGR 20.000 de lei, relatează News.ro.

”FDGR a câştigat procesul cu Darius Vâlcov. Soluţia este definitivă. Recursul lui Darius Vâlcov a fost respins ca nefondat de Curtea de Apel Craiova. Acesta contestase soluţia Tribunalului Olt prin care fusese obligat la plata de daune în valoare de 20.000 RON pentru postări defăimătoare la adresa FDGR şi a minorităţii germane”, a anunţat FDGR.

La rândul său, deputatul FDGR Ovidiu Ganţ a afirmat că ”încă un reprezentant al «regimului Dragnea-Dăncilă» a primit din partea justiţiei ce a meritat, pentru calomniile proferate”.

În 2018, pe vremea când era consilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov a postat pe Facebook un clip video care sugera că #rezist şi Forumul Democrat al Germanilor din România sunt organizaţii naziste.

În montaj apărea şi o fotografie cu preşedintele Iohannis, pe care îl asemăna cu Hitler.

Pentru postarea respectivă, Vâlcov a fost amendat şi de către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu 2.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.