Connect with us

POLITICĂ

Iulian Sultana, candidat PSD pentru funcția de primar al comunei Braloștița: „Vom așeza localitatea pe lista comunelor cu adevărat dezvoltate”

Publicat

în

Iulian Sultana este candidat PSD pentru funcția de primar al Comunei Braloștița. Este tânăr, dornic să pună localitatea pe harta celor dezvoltate și, în urma discuțiilor cu cetățenii, a completat lista obiectivelor stabilită la început de drum.

Reporter: Campania electorală este în derulare. Ați vorbit deja cu cetățenii. Cum îi simțiți? Care este mulțumirea lor, ce le lipsește, ce vă transmit când discutați cu dumnealor?

Iulian Sultana, candidat PSD pentru Primăria Comunei Braloștița: Campania electorală este în plină desfășurare. Cetățenii sunt receptivi, vorbesc cu noi, iar discuțiile purtate se referă, în general, la situația localității și în mod special la anumite servicii care lipsesc de pe raza comunei Braloștița.


Rep.: Aveți teme favorite în discuțiile cu cetățenii? Sunteți la început de drum. Pe ce mizați?
I.S.: Discuțiile sunt din domenii diverse pentru că, într-o comunitate, problemele nu sunt puține. Sunt provocări, sunt lucruri de făcut. Sunt la început de drum, este adevărat, dar am obiective clare și sunt convins că voi reuși să le ating. Tinerii din această comună au nevoie de nou, au nevoie de servicii pentru ei. Astfel, cu o echipă tânără vom face lucruri frumoase pentru tinerii din localitate. Este necesar un cămin cultural, loc unde vom organiza evenimente pentru tineri, dar nu numai. De asemenea, ne propunem și construirea unei săli de sport.

Rep.: Obiective majore pentru următorul mandat?

I.S.: Sunt multe proiecte de care comuna Braloștița are nevoie. Ca interes general, ne propunem două lucruri importante și foarte necesare. În primul rând, avem în plan aducția conductei de gaze și, în al doilea rând, realizarea sistemului de canalizare. Sunt obiectivele majore ale mele și ale viitoarei mele echipe. Cu astfel de servicii vom așeza comuna Braloștița pe lista comunelor cu adevărat dezvoltate. Având aceste două avantaje, altfel vom discuta și cu anumiți investitori.


Rep.: Ce le-ați transmite locuitorilor comunei Braloștița, acum, când se tot vobește despre schimbări, despre așteptări?

I.S.: Ținând cont de tinerețea consiliului local propus pentru alegerile locale din acest an le transmit locuitorilor comunei Bralostita sa aibă încredere în noi, în tinerețea noastră și sa fie alături de noi în derularea proiectelor prezentate mai sus.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ, executat de SC JFK MEDIA&MORE SRL, cod AEP 21200019.

Print Friendly, PDF & Email

POLITICĂ

5.000 de participanți la Congresul PNL. Va fi folosit certificatul verde COVID

Publicat

în

Congresul PNL se va desfășura cu prezență fizică, cu 5.000 de participanți, și va fi folosit certificatul verde, spune Florin Cîțu.

Premierul a declarat, vineri seară, că organizatorii congresului au datoria să ceară clarificări la DSU să vadă exact care sunt condițiile de desfășurare, dacă există nelămuriri, potrivit ardeal24.ro.

„Mie mi se pare normal să folosim certificatul verde: persoane vaccinate, trecute prin boală sau cu testare. Va fi un congres care se va desfășura în condiții legale cu 5000 de participanți”, a spus Cîțu.


Acesta a adăugat că prezența va fi fizică.

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, susținătorii lui Florin Cîțu ar urma să ceară, sâmbătă, ca la congres să se voteze online, în contextul creșterii numărului de infecții cu COVID-19 din Capitală.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că nu se poate vota online la congresul PNL din 25 septembrie, pentru că nu poate fi asigurată securitatea votului.


CITEȘTE ȘI: Sesizarea lui Cîţu pe moţiunea de cenzură, dezbătută de CCR după Congresul PNL

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

POLITICĂ

PSD cere schimbări pentru combaterea tăierilor ilegale de păduri

Publicat

în

PSD cere schimbări legislative pentru combaterea tăierilor ilegale de păduri, dar și pentru o mai bună protecție a jurnaliștilor. Decizia vine în urma cazului de la Suceava, unde mai mulți jurnaliști și activiști de mediu au fost bătuți în timp ce documentau tăierile inegale.

”Cazul de la Suceava este semnul escaladării la un nivel fără precedent a acțiunilor de crimă organizată din partea mafiei pădurilor, ceea ce reclamă o schimbare fundamentală de abordare din partea autorităților competente, în sensul unei reacții mai prompte, mai ferme și mai severe pentru combaterea acestui fenomen”, arată PSD într-un comunicat de presă.

PSD anunță că va iniția o dezbatere publică pentru identificarea modificărilor și a completărilor actualului cadru legal, astfel încât să se asigure o protecție mai eficientă a jurnaliștilor și a celor care luptă cu mafia tăierilor ilegale de păduri, potrivit G4Media.


”Necesitatea unei legislații care să ofere o protecție superioară jurnaliștilor este fundamentată și în rapoartele Uniunii Europene care atrag atenția asupra escaladării discursului de ură ce incită la violență împotriva reprezentanților mass-media și ai societății civile”, mai arată PSD.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Doi jurnaliști și un activist de mediu bătuți cu furci și topoare în timp de filmau un documentar despre tăierea ilegală pădurilor

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

POLITICĂ

Paul Stănescu, atac DUR la Guvern: Scandalul dintre USR și PNL este un conflict între găști, între interesele lor

Publicat

în

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, susţine că partidul din care face parte continuă să-şi îndrepte atenţia către agenda cetăţeanului, în ciuda crizei guvernamentale dintre PNL și USR PLUS. Stănescu a declarat că PSD depune în Parlament un proiect de lege prin care preţurile la energie şi gaze vor fi plafonate.

Senatorul de Olt, Paul Stănescu, atacă în termeni duri ceea ce se întâmplă pe scena politică, şi susţine că „PSD nu va fi niciodată folosit ca să rezolve reglările de conturi ale găștilor de dreapta”.

„Și-au dat arama pe față! Cîțu a recunoscut aseară că sunt mai mari șansele ca USR PLUS să revină în Guvernul pe care îl conduce, decât ca PNL şi UDMR să formeze un guvern cu susținere minoritară în Parlament. Adăugăm la această afirmație, cât se poate de clară, și ceea ce a zis președintele Iohannis: ”Chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare”. Este dovada cea mai bună a faptului că PSD a acționat corect și înțelept și nu a căzut în capcana de a arbitra haosul guvernării de dreapta.


Să fie foarte clar, PSD nu va fi niciodată folosit ca să rezolve reglările de conturi ale găștilor de dreapta.

Cu excepția celor care ne tot dau lecții că trebuie să scoatem coaliția dreptei ratate din noroiul în care s-a afundat, sunt foarte mulți oameni care au înțeles bine cum stă înșelătoria. Aceștia sunt membrii și simpatizanții PSD. Au înțeles că scandalul dintre USR și PNL este un conflict între găști, între interesele lor. Au înțeles foarte bine de ce PSD a luat această decizie de a sta departe de acest conflict”, transmite Paul Stănescu.

Paul Stănescu spune că PSD „se concentrează pe agenda cetățenilor și nu pe cea a conflictelor”, iar în acest sens Partidul Social Democrat vine cu un proiect de lege de plafonare a preţurilor la energie şi gaze.


„Ceea ce ne îngrijorează pe noi cu adevărat este creșterea prețurilor la energie. Cum guvernarea de dreapta, preocupată doar de ciolan, e paralizată, PSD se concentrează pe agenda cetățenilor și nu pe cea a conflictelor. Ne luptăm pentru toți românii, chiar și din opoziție.

Am venit cu un proiect care plafonează prețurile la energie și gaze, reduce costul facturilor cu 50% din scumpirea existentă și impozitează profiturile producătorilor de energie și gaze. Și vom continua cu presiuni pentru creșterea pensiilor și a salariului minim. Dar și alte măsuri sociale și pentru mediul de afaceri.

Toată lumea trebuie să înțeleagă că misiunea noastră politică nu se rezumă nici în a favoriza gașca lui Cîțu sau a lui Orban, nici cea a lui Barna. Ei se ceartă pe ciolan, ei se împacă. Pe noi ne interesează ce măsuri putem lua rapid pentru a îmbunătăți viața românilor, care s-a înrăutățit cumplit în această scandaloasă guvernare a dreptei. Cu asta ne batem capul. Nu cu cearta lor”, susţine Paul Stănescu.

CITEŞTE ŞI: Sesizarea lui Cîţu pe moţiunea de cenzură, dezbătută de CCR după Congresul PNL

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.