AcasăPOLITICĂGheorghe Flutur şi-a pus fiica în conducerea ANCOM. Salariul nu este public

Gheorghe Flutur şi-a pus fiica în conducerea ANCOM. Salariul nu este public

spot_img

Fiica președintelui Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur, Cristiana, a fost numită șefă a Direcției Relații Internaționale din cadrul Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

- Publicitate -

Liberalul Gheorghe Flutur, președinte al CJ Suceava din 2016, are doi copii, Cristian, care este cadru didactic la Politehnică, și Cristiana, angajată la una din instituțiile publice unde sunt cele mai mari salarii din țară, notează stiridesuceava.net.

Potrivit declarației de avere, Cristiana Flutur deține zece terenuri. Patru terenuri intravilane sunt în comuna Tărtășești (județul Dâmbovița) și au o suprafață totală de 2.130 metri pătrați, fiind deținute în părți egale de ea și de iubitul ei.


Fiica președintelui CJ Suceava mai are două terenuri forestiere în județul Suceava (4.920 și 10.000 metri pătrați), un teren extravilan în Gura Humorului (2.000 metri pătrați) și unul agricol în comuna Comănești, din județul Suceava (4.480 metri pătrați), deținut în părți egale cu fratele ei.

În 2020, Cristiana Flutur a mai achiziționat două terenuri în Balotești, județul Ilfov, de 231 de metri pătrați, respectiv 508 metri pătrați. Aici, fiica liderului PNL și-a cumpărat și o casă, tot în 2020, cu o suprafață locuibilă de 148 metri pătrați, potrivit sursei citate.

Salariul de la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații nu este public. În 2020 era însă cunoscut faptul că salariul lunar mediu în cadrul ANCOM depășea 10.000 de lei.


CITEŞTE ŞI: Mircea Geoană: „NATO și țările din NATO ajută Ucraina pentru că este normal să ajutăm, dar nu este în război”

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri