AcasăPOLITICĂFostul purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi, favorită să preia şefia...

Fostul purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi, favorită să preia şefia TVR

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În cadrul negocierilor din coaliția de guvernare, cei de la PNL au obținut funcția de șef al TVR, iar președintele Klaus Iohannis va fi cel care va alege omul.

Conform surselor noastre, principala favorită pentru a prelua șefia TVR este Mădălina Dobrovolschi, fost purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, relatează stiripesurse.ro.

În 19 decembrie 2019, Mădălina Dobrovolschi a demisionat din funcția de purtător de cuvânt, iar apoi a realizat, pentru o scurtă perioadă o emisiune la Realitatea Plus.

Dobrovolschi a demisionat și de la Realitatea Plus, iar la acel moment s-a vorbit despre faptul că va deveni purtător de cuvânt al Guvernului, însă acest proiect nu s-a concretizat.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri