AcasăPOLITICĂFostul primar din Scorniceşti, probleme cu ANI. Inspectorii de integritate au sesizat...

Fostul primar din Scorniceşti, probleme cu ANI. Inspectorii de integritate au sesizat parchetul

Fostul primar al oraşului Scorniceşti din Judeţul Olt, Ioan Prioteasa, este acuzat de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) că ar fi semnat mai multe contracte cu societatea unde soţia sa este unic asociat şi administrator.

ANI a sesizat parchetul, acuzându-l pe Prioteasa că a creat „un avantaj patrimonial pentru societate în sumă de 19.480 lei”.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către PRIOTEASA  IOAN  a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane prevăzută de art. 301 din Codul penal, întrucât, a semnat o serie de documente cu privire la societatea comercială în cadrul căreia soția acestuia deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator, creând astfel un avantaj patrimonial pentru societate în sumă de 19.480 lei”, se arată într-un comunicat remis de ANI.


Ioan Prioteasa a fost viceprimar şi, apoi, primar al oraşului Scorniceşti până în anul 2020.

CITEŞTE ŞI: DOLJ: Primul zbor direct Craiova-Dubai a avut loc în această dimineață

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri