AcasăPOLITICĂFlutur - preşedinte PNL şi Bode - secretar general. Interimatul, până la...

Flutur – preşedinte PNL şi Bode – secretar general. Interimatul, până la Congresul din 10 aprilie

spot_img

Gheorghe Flutur a fost validat de către liberali, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, pentru preluarea interimară a funcţie de preşedinte, iar Lucian Bode va fi secretar general interimar al formaţiunii, au declarat surse politice, pentru News.ro.

- Publicitate -

La şedinţă au participat 55 de liberali din 79, majoritatea votând pentru aceste două opţiuni, au mai spus sursele citate. Totuşi a existat şi o abţinere, din dorinţa de păstrare a democraţiei în partid, au adăugat sursele amintite.

Consiliul Naţional al PNL urmează să se întrunească de la ora 12.00, la Parlament, pentru a convoca Congresul extraordinar al partidului în data de 10 aprilie.


Florin Cîţu şi-a înregistrat, sâmbătă, demisia din funcţia de preşedinte al partidului, deoarece colegii nu au participat la şedinţa BEx al PNL. „Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, doar am înregistrat-o la partid”, a afirmat Cîţu, sâmbătă la sediul formaţiunii.

La şedinţa de Birou Executiv convocată de Florin Cîţu au fost prezenţi doar Dan Vîlceanu, Theodor Stolojan şi Cristian Băcanu.

Dan Vîlceanu a anunţat, sâmbătă, că va discuta zilele următoare cu premierul Nicolae Ciucă pentru a îşi înainta demisia din funcţia de ministru al Investiţiilor sau Proiectelor Europene. El a adăugat că nu mai poate fi vorba de încredere în interiorul echipei guvernamentale.


Secretarul general al PNL a anunţat, încă de vineri, că sâmbătă, la şedinţa Biroului Executiv al PNL, că va demisiona din funcţia de secretar general al partidului şi a precizat că nu vrea să participe la un asemenea bâlci.

CITEŞTE ŞI: Florin Cîţu a demisionat de la şefia PNL

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri