AcasăPOLITICĂDiplomele universitare ale fostului secretar general adjunct al Guvernului Orban, anulate de...

Diplomele universitare ale fostului secretar general adjunct al Guvernului Orban, anulate de instanţă

spot_img
- Publicitate -

Înalta Curte de Casaţie a anulat mai multe diplome universitare ale lui Costel Barbu zis Bitanu, fostul secretar general adjunct al Guvernului şi un apropiat al lui Ludovic Orban, potrivit deciziei de marți, 15 martie, a instanţei. Instanţa a admis astfel o cerere a Parchetului General. Decizia nu este definitivă.

Urmărit penal pentru înşelăciune. A primit clasare după ce a achitat prejudiciul.


Fostul secretar general adjunct al Guvernului, Costel Barbu, a fost urmărit penal pentru înşelăciune de Parchetul General pentru că s-a folosit de o diplomă falsă de licenţă ca să se angajeze ca city manager în comuna teleormăneană Suhaia, după ce nu a mai putut fi primar, fiind declarat incompatibil de ANI, au declarat surse judiciare pentru G4media.ro.

În noiembrie 2021, Parchetul general a emis soluţie de clasare după ce Costel Barbu s-a împăcat cu partea vătămată, primăria Suhaia, şi a achitat prejudiciul: salariul de city manager în cuantum total de aproape 80.000 de lei, au explicat sursele G4media.ro. Totodată, parchetul a cerut instanţei să îi anuleze lui Barbu diploma de licenţă de la Universitatea de Vest şi celelalte diplome şi titluri universitare.

continuarea pe g4media.ro


CITEŞTE ŞI: Salariu minim brut în Agricultură de 3.000 lei. Legea a primit aviz pozitiv

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri