AcasăPOLITICĂDeputatul ucrainean Alexei Goncearenko, interviu: „În această lume bolnavă a lui Putin,...

Deputatul ucrainean Alexei Goncearenko, interviu: „În această lume bolnavă a lui Putin, ar trebui să se refacă Uniunea Sovietică și Tratatul de la Varșovia”

spot_img

Deputatul ucrainean Alexei Goncearenko a acordat un interviu în exclusivitate pentru PressHUB, în care a povestit ce a văzut în Bucea, Irpin și în alte zone de unde s-au retras trupele ruse, cum trăiește Ucraina după 24 februarie și cum poate fi învins regimul lui Putin.

- Publicitate -

Acesta avertizează că dacă întreaga lume nu se va mobiliza pentru a opri Rusia acum, planurile ofensive ale lui Putin vor prinde contur nu doar în Odesa, Transnistria și Republica Moldova, dar și în țările fostului Tratat de la Varșovia – România, Polonia, Țările Baltice.

Iar mijloacele prin care va face acest lucru ar putea depăși orice imaginație bolnavă, avertizează Alexei Goncearenko.


Interviul complet, în PressHUB

CITEŞTE ŞI: Primarul din Târgu Jiu ar fi devenit conferenţiar universitar datorită unor cărţi care n-ar exista. DECIZIA Universităţii „Constantin Brâncuşi” de a-l sancţiona

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri