AcasăPOLITICĂDeputatul Cătălin Grecu (PSD Olt), nouă legi iniţiate în primul an de...

Deputatul Cătălin Grecu (PSD Olt), nouă legi iniţiate în primul an de mandat

Deputatul oltean Cătălin Grecu (PSD) este iniţiator a nouă propuneri legislative care se află în diverse stadii de dezbatere sau aprobare.

Potrivit site-ului oficial al Camerei Deputaţilor, primul este proiectul de Lege pentru completarea art.23 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii. Acesta se află la promulgare.

La comisii se află următoarele: Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii 31/1990 privind Legea Societăţilor, Proiect de Lege pentru modificare Legii nr.45/2009 privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Gheorghe Ionescu- Şişeşti şi a sistemului de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii şi industriei alimentare, Propunere legislativă pentru plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze pentru consumatorii casnici, Propunere legislativă privind stabilirea măsurilor de sprijin a întreprinderilor mici şi mijlocii, a căror activitate este afectată de creşterile de preţuri şi tarife la energie, gaze şi combustibil.


Propunerea legislativă pentru modificarea art.3 alin.(3) din Legea cooperaţiei agricole nr.566/2004 se află pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor, în timp ce Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene a ajuns la Senat.

Tot la Senat se află şi Propunerea legislativă privind regimul juridic al Sitului arheologic Reşca-Romula din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt şi unele măsuri pentru protejarea acestuia.

În lucru, la comisiile permanente ale Senatului, se află Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene.


Cătălin Grecu se află la primul mandat de parlamentar fiind ales, în 2020, pe listele PSD Olt.

CITEŞTE ŞI: SONDAJ | PSD ar câştiga la pas alegerile, dacă scrutinul ar fi duminica viitoare

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri