Connect with us

POLITICĂ

Deputat PSD: Șomajul este în creștere, micile  afaceri se închid și liberalii și useriştii fac glume pe rețelele de socializare

Avatar

Publicat

în

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, arată că anunţul premierului Cîţu privind o creştere economică de şase procente, în 2021, echivalează cu un moment de stand-up comedy.

Iancu spune că, din păcate, românii nu pot râde cu adevărat pentru că sunt amăgiţi, iar creşterile anunţate sunt fundamentate pe inflaţie.

Postarea integrală a deputatului PSD Olt:

STAND-UP COMEDY CU FMI ȘI GUVERNUL CÎȚU

FMI: ” Prognoză privind creșterea economică – 6% în anul 2021″.

PREMIERUL CÎȚU: ” Românii trebuie să știe că trăiesc mai bine chiar dacă noi le îngheațăm veniturile. Prețurile nu cresc, ci se măresc”.

MINIȘTRII PNL ȘI USR: ” Facem investiții, țara e un șantier și numai cei care nu vor să muncească, nu au loc de muncă”.

Toate acestea sunt replici dintru-un spectacol de stand-up comedy, on-line, că doar suntem în pandemie, al Guvernului PNL-USR în colaborare cu FMI.

Dar din păcate, românii nu pot sa râdă sau să îi aplaude pentru că acești indivizi fac “mișto” de ei și de sărăcia lor.

Creșterea economică pe care o anunță FMI este bazată pe inflatie, adică pe devalorizarea monedei naționale în raport cu euro și pe scăderea puterii de cumpărare și nu se regăsește și în buzunarele românilor.

În buzunarele noastre sunt mai puțini bani pentru ca plătim facturi mai mari la energie electrică cu 18%, prețurile la alimente au crescut cu 7%-15%, iar veniturile au scazut sau au înghețat.

Șomajul este în creștere, micile  afaceri se închid și liberalii și useristii fac glume pe rețelele de socializare cu și despre români – trai mai bun și creștere economică de 6%.

Vorba aceea, ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns!

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Liviu Dragnea poate fi eliberat din închisoare

reporter24

Publicat

în

Comisia de eliberări condiționate din penitenciarul Jilava a avizat favorabil cererea depusă de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, au declarat surse din sistem jurnalistei Realitatea Plus, Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii “Culisele statului paralel”.

În acest context, urmeaza ca judecatoria Sectorului 5 din Capitală să analizeze cererea de eliberare conditionață, pe data de 27 aprilie. Potrivit portalului instanţelor, cererea a fost depusă pe data de 12 aprile.

Liviu Dragnea a încercat în repetate rânduri să iasă din închisoare. În toamna anului trecut a fost sancţionat prin retragerea dreptului la muncă, după ce în iunie a acordat un interviu Ancăi Alexandrescu, pentru “Culisele Statului paralel”.

Fostul lider PSD execută o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanța Supremă pe 27 mai 2019, pentru instigare la abuz în serviciu.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Slatina: A murit fostul consilier local Sorin Floricu, zis Şorici

Avatar

Publicat

în

Fostul consilier local PPDD, Sorin Floricu, zis Şorici, a încetat din viaţă, în această dimineaţă, la vârsta de 61 de ani. El contactase virusul SARS-CoV2.

Starea de sănătate a lui Sorin Floricu se agravase, iar de aproape două săptămâni a fost intubat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Slatina.

Sorin Floricu a fost consilier local la Slatina, în legislativul 2012-2016, din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PPDD).

În perioada regimului comunist, despre Sorin Floricu s-a spus că era un apropiat al lui Emil Bărbulescu, nepotul lui Nicolae Ceauşescu.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

POLITICĂ

Doi membri USR s-au înscris în AUR

Avatar

Publicat

în

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat marți într-un comunicat de presă că s-au alăturat formațiunii politice doi foști membri USR, Raluca Amariei și Dan Rădulescu.

„Doi foști lideri ai Uniunii Salvați România (USR), din aripa conservatoare a formațiunii, aderă la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). După ce Amariei și Rădulescu au demisionat din USR în 2020, ca urmare a diferențelor tot mai accentuate de viziune și de orientare doctrinară, aceștia au decis să se alăture Alianței pentru Unirea Românilor, singurul partid care își fundamentează activitatea pe 4 mari valori: familia, națiunea, credința și libertatea”, se arată în comunicatul transmis de AUR, citat de digi24.ro.

„Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. Alianța pentru Unirea Românilor a ajuns în Parlament anul trecut pe fondul unui vot de protest. Acum are șansa să demonstreze că este o alternativă credibilă și serioasă în politica românească. Îmi doresc ca în 2024 Alianța pentru Unirea Românilor să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români, singura formațiune care merită o șansă în momentul de față”, a transmis Raluca Amariei, fostă membră a USR.

„Încă de când mi-am dat demisia din USR, mi-am asigurat alegătorii că voi continua lupta politică pe care am început-o. Voi milita, în continuare, pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant și pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos. Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, națiunea, credința și libertatea”, a spus și Dan Rădulescu, care va coordona departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova.

„Opțiunea foștilor lideri de la USR, cu viziune creștină și conservatoare, nu este singulară, alți cinci consilieri locali de Bucureşti au plecat din USR și au intrat în AUR în vara anului 2020, unul dintre aceștia fiind liderul consilierilor de la Sectorul 4, membru fondator al USB şi USR, Antonio Andrușceac, în prezent deputat AUR de Bacău”, se mai precizează în comunicatul transmis de AUR

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.