AcasăPOLITICĂDecizie privind atribuţiile noului subprefect de Olt. În ce condiţii poate semna...

Decizie privind atribuţiile noului subprefect de Olt. În ce condiţii poate semna în locul prefectului

spot_img
- Publicitate -

Subprefectul Cosmin Floreanu (PSD) a fost desemnat să preia atribuţiile prefectului Florin Homorean (PNL), atunci când acesta nu poate fi prezent la Prefectura Olt.

Prezent luni seara la emisiunea „Reporter 24”, Cosmin Floreanu a explicat că nu a fost vorba despre o decizie politică ci de buna relaţie pe care cei doi reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu o au.


„În momentul în care prefectul lipseşte, nu este la serviciu sau orice altă problemă, conducerea îmi revine mie. Eu am fost desemnat să-i ţin locul. Nu a fost o decizie politică. Chiar dacă suntem de la partide diferite, aflate într-o alianţă de guvernare, vă pot spune că în momentul de faţă avem o relaţie corectă, normală care trebuie să ducă spre o administraţie corectă şi coerentă. Vedeţi ce se întâmplă, multiplele crize prin care trecem, iar pentru oameni nu contează cine conduce, ci la orice instituţie trebuie să poată să-şi rezolve problemele”, a declarat Floreanu.

Cosmin Floreanu a preluat şi alte atribuţii, din postura de subprefect. Acesta coordonează  Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Olt, acordă consultanţă autorităţilor administraţiei publice locale privind proiectele acordurilor de colaborare, cooperare, asociere, înfrăţire şi aderare, iniţiate de acestea. Totodată el verifică documentaţia şi eliberarea apostilei pentru actele oficiale administrative întocmite pe teritoriul României.

În echipa de conducere a Prefecturii, mai este şi suprefectul Anamaria Ciauşu (PNL).


CITEŞTE ŞI: Olt: Se lansează campania de testare pentru depistarea hepatitelor virale B și C

 

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri