AcasăPOLITICĂDe ce candidatul PNL Slatina se prezintă în emisiuni TV drep "comentator...

De ce candidatul PNL Slatina se prezintă în emisiuni TV drep „comentator politic”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

La o zi după ce şi-a lansat candidatura la Primăria Slatina, Mario de Mezzo s-a întors acasă, la Bucureşti, unde a participat la o emisiune tv dar nu în calitatea de candidat, ci în cea de „comentator politic”.

Mario de Mezzo a fost prezent, miercuri, de la ora 13.00, la o emisiune a postului B1 Tv, alături de preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, însă a fost prezentat de echipa de producţia dezbaterii drept „comentator politic”.

Prezenţa lui de Mezzo în această calitate vine la doar o zi după ce şi-a lansat candidatura la Primăria Slatina. Mai mult, în cadrul conferinţei de lansare în cursa pentru fotoliul de primar, acesta a admis că este membru al PNL „aproximativ” un an.

„Membru de partid, efectiv, sunt de aproximativ un an de zile, al Partidului Naţional Liberal”, a declarat de Mezzo, marţi.

Mario de Mezzo a admis că a fost şi membru al PSD.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri