AcasăPOLITICĂCristian Vasilcoiu a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Cristian Vasilcoiu a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a semnat deciziile privind numirea în funcţie a unor secretari de stat la Ministerul Muncii, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Dezvoltării, între acestea aflându-se și numirea în noua funcție a fostului consilier local din cadrul CLM Craiova, Cristian Vasilcoiu. 

Astfel, Mădălin-Cristian Vasilcoiu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Acesta a fost consilier local în cadrul Consiliul Local Craiova, fiind propunerea PSD pentru funcția pe care o ocupă în prezent.


Vasilcoiu a făcut și o postare pe Facebook prin care anunță faptul că a făcut un salt în cariera sa, dând asigurări că „va lucra doar în sprijinul românilor”.

„Promit public că voi face tot ceea ce îmi va sta în putință să ajut poporul român”, este mesajul lui Vasilcoiu.

Roxana Mînzatu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.


De asemenea, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a fost numită Adriana Pistol, la Ministerul Educaţiei Ionel-Florian Lixandru şi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a fost numit Marcel-Alexandru Stoica.

Deciziile au fost publicate joi în Monitorul Oficial.

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri