AcasăPOLITICĂConflict de interese într-o primărie din Olt. Primarul i-a semnat contractul de...

Conflict de interese într-o primărie din Olt. Primarul i-a semnat contractul de muncă al propriei soţii

Ovidiu Florin Filip, primarul comunei Drăghiceni din judeţul Olt şi fost viceprimar, a fost găsit în conflict de interese administrativ, potrivit unui comunicat remis luni de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Potrivit sursei citate, în perioada exercitării mandatului de viceprimar, Filip a semnat la data de 1 noiembrie 2018 o Dispoziție referitoare la prelungirea contractului individual de muncă încheiat între Consiliul Local Drăghiceni și soția sa și Actul adițional la acest contract.


Reprezentanţii ANI spun că astfel edilul a încălcat prevederile art. 70, art. 71 și art. 76, alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 161/2003.

CITEŞTE ŞI: Angajații Primăriei Râmnicu Vâlcea, la serviciu doar dacă sunt vaccinați anti-Covid sau cu dovadă că nu sunt infectați. De când se aplică măsura

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri