AcasăPOLITICĂChesnoiu, despre Cîţu: Când stai pe margine, e foarte uşor să dai...

Chesnoiu, despre Cîţu: Când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii

spot_img

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu a declarat, joi, în emisiunea Talk News, de la Profit TV, despre măsurile propuse de preşedintele PNL Florin Cîţu, că ”atunci când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii”.

- Publicitate -

”Noi am intrat la guvernare pentru că avem soluţii pe care le-am elaborat din timp”, a precizat ministrul, arătând că lucrează bine cu premierul Nicolae Ciucă care este ”un bun român”. Chesnoiu a arătat că nu exisată competiţie între partidele din coaliţie, în Guvern.

”Cei care nu sunt în Guvern văd că îşi dau în continuare cu părerea”, a mai spus el, potrivit news.ro.


Despre scăcerea TVA-ului la toate produsele, propusă de Florin Cîţu, ministrul a spus că produsele alimentare au TVA de 9% şi cele ecologice au 5% TVA.

”Măsurile nu se iau azi, criza asta a începtul de acum doi ani de zile. Când stai pe margine, e foarte uşor să dai lecţii. Noi am intrat la guvernare pentru că avem soluţii pe care le-am elaborat din timp”, a spus ministrul. Despre plafonarea preţurilor, el a arătat că este de acord cu această soluţie, atâta timp cât nu afectează producătorul.

Adrian Chesnoiu a infirmat că ar exista poli de putere în Guvern şi a spus că lucrează bine cu premierul Nicolae Ciucă.


”Lucrez cu el, este un bun român şi facem tot ceea ce facem toţi miniştrii, să facem lucruri bune pentru români”, a spus ministrul Agriculturii, precizând că nu este o competiţie în Guvern între cele trei partide din coaliţie. ”Cei care nu sunt în Guvern văd că îşi dau în continuare cu părerea”, a mai spus el.

Ministrul Agriculturii a anunţat că măsurile pregătite nu trebuie să fie pe termen scurt. ”Lucrez împreună cu ministerul Energiei la o schemă de sprijin pentru asigurarea independenţei energetice a fermelor şi a industriei alimentare, din fondul de modernizare, alocare distinctă, astfel încât într-un an de zile, să treacă spre independenţa energetică”, a spus el.

sursa foto: captură emisiunea “Reporter 24”

CITEŞTE ŞI: Preşedintele PNL Vâlcea, comentariu la un articol reporter24.INFO. Ce-l nemulţumeşte pe deputat

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri