AcasăPOLITICĂCe direcţii din Primăria Slatina va coordona noul viceprimar Alexandru Berechet

Ce direcţii din Primăria Slatina va coordona noul viceprimar Alexandru Berechet

spot_img

Consilierii locali din Slatina l-au votat, luni, social-democratul Alexandru Berechet să preia postul de viceprimar. Potrivit primarului Emil Moţ, el va coordona Direcţia Administrare Patrimoniu din subordinea administraţiei locale.

- Publicitate -

După votul din Consiliul Local, Alexandru Berechet a ţinut să le mulţumească pentru susţinere celor din conducerea PSD şi colegilor din legislativ.

„Într-adevăr, este o funcţie care mă responsabilizează foarte mult în faţa slătinenilor. Pe această cale, vreau să le mulţumesc colegilor din consilul local pentru votul acordat, aş vrea să le mulţumesc, în primul rând, domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Marius Oprescu, domnului primar, Emil Moţ, pentru încrederea acordată. Sunt un tânăr venit din organizaţiile de tineret şi asta mă responsabilizează şi mai tare”, a declarat viceprimarul Alexandru Berechet.


La rândul său, primarul Emil Moţ i-a urat succes în noul post şi a transmis că va coordona activitatea unei dintre cele mai „grele” direcţii, Direcţia Administrare Patrimoniu.

„Domnul viceprimar va avea în coordonare Direcţia Patrimoniu. Ştiu că este o direcţie grea, dar noi, la Primăria Slatina, suntem o echipă, şi acesta va reprezenta un început foarte bun. Vom fi lângă Alex şi eu şi domnul viceprimar Vîlceleanu şi vom face o echipă bună”, a declarat Emil Moţ.

Alexandru Berechet are 32 de ani, fiind absolvent al Universităţii „Dimitrie Cantemir” din Sibiu, Facultatea Geografia Turismului.


Al doilea post de viceprimar al Slatinei este vacant de la finalul anului trecut, atunci când Claudiu Stăncioiu a demisionat din motive personale.

CITEŞTE ŞI: FOTO&VIDEO. Primarul Slatinei, Emil Moţ, printre primii care au donat pentru sinistraţii din Ucraina

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri