AcasăPOLITICĂCătălin Rotea, managerul Spitalului Judeţean, intră în cursa pentru Primăria Balş

Cătălin Rotea, managerul Spitalului Judeţean, intră în cursa pentru Primăria Balş

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea, şi-a depus, luni, candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Balş.

La depunerea candidaturii, Rotea a fost însoţit de preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, preşedintele executiv, primarul Slatinei Emil Moţ, preşedintele Pro România Balş, Silviu Pendiuc, şi mai mulţi membri ai partidului.

„Mi-am depus candidatura astăzi, într-un moment simbolic pentru mine pentru că astăzi este şi aniversarea părinţilor mei, care împlinesc 40 de ani. Mi-am depus candidatura cu încredere şi speranţă că, de această dată, bălşenii ne vor acorda votul lor de încredere pentru că acest oraş trebuie schimbat din toate punctele de de vedere. Balşul merită o nouă faţă, merită locuri de muncă, infrastructură modernă, alimentare cu apă, canalizare, iluminat, asfalt, în faţa tuturor gospodăriilor. Este un oraş situat între trei centre industriale puternice, Slatina, Craiova şi Piteşti şi va beneficia de un drum expres început de Guvernarea PSD astfel încât toate premisele pentru a crea locuri de muncă la Balş sunt îndeplinite”, a declarat Cătălin Rotea.

Candidatul PSD la Primăria Balş a declarat că va desfăşura o campanie pozitivă, din uşă în uşă.

„Va fi o campanie delicată, o campanie dificilă. Suntem obişnuiţi ca aceste campanii să fie caracterizate de ameninţări, de presiuni, de tensiuni, de jigniri. Nu ne interesează. Noi ne vedem de drumul nostru. Am văzut, în ultimii trei ani, în calitate de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina foarte multă suferinţă, durere, şi nu vreau ca această campanie de la Balş să fie caracterizată tot de suferinţă. Avem un context aparte, în care pandemia de COVID-19 ne face să nu mai putem genera acelaşi gen de campanii pe care l-am făcut. Vom face o campanie pozitivă, din uşă în uşă. Vom vorbi cu fiecare om şi le vom expune proiectele noastre. Restul, disperarea altora, spoiala pe care o fac în ultimele două săptămâni, înainte de campanie, lucru care se întâmplă în mod repetat, în ultimii patru ani, la fiecare ciclu de alegeri, nu ne interesează. Colegilor noştri, care ne-au părăsit, să le dea Dumnezeu sănătate şi gândul cel bun! Noi ne vedem de campania noastră”, a afirmat Rotea.

El s-a angajat că va avea aceeaşi dedicare pentru funcţia de primar pe care a arătat-o la conducerea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

„Aşa cum eu am fost conectat 24 de ore din 24 la ceea ce a însemnat manager al SJU Slatina, pentru că este o activitate care nu-ţi permite să-ţi închizi telefonul, le promit bălşenilor că voi fi conectat, iar telefonul meu, uşa mea vor fi deschise 24 de ore din 24 pentru a face Balşul un oraş sănătos”, a conchis Rotea.

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a afirmat că Rotea va fi unul dintre cei mai buni primari ai aşezării de pe râul Olteţ.

Oprescu a declarat că Rotea are acum o bogată experienţă acumulată în funcţiile deţine în Guvern şi la Spitalul Judeţean, iar acest lucru se va vedea în viitoarea administraţie de la Primăria Balş.

„Acum patru ani, Cătălin Rotea a intrat într-o luptă care nu era a lui. L-am convins atunci să candideze la Balş, cu două luni înainte de locale, şi spre surprinderea tuturor a reuşit să câştige bătălia pentru Consiliul Judeţean, pentru Consiliul Local, şi din cauză că unii dintre coechipierii noştri n-au crezut în victoria lui, a pierdut la o sută şi ceva de voturi bătălia pentru primărie. La patru ani distanţă, lucrurile stau cu totul altfel. Cătălin vine după o experienţă bună în administraţia publică şi a dovedit-o prin mandatul pe care l-a avut de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, când a reuşit să aducă 206 proiecte în judeţul Olt, pe PNDL 2, şi cred că prin mandatul de la Spitalul Judeţean şi-a arătat adevărata valoare, pentru că cred că a fost unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, până în momentul de faţă”, a declarat Marius Oprescu.

Liderul PSD Olt a mai spus că Rotea este favorit pentru câştigarea Primăriei Balş.

„Eu vreau să îi spun lui Cătălin că sunt convins că va fi unul dintre cei mai buni primari pe care îi va avea Balşul. Vă rog să-l felicitaţi cu toţii pentru că, o dată cu depunerea candidaturii, Cătălin Rotea este deja primar. Ştiţi că nu sunt un om arogant, dar sunt ancorat bine în realitate. Cătălin, de astăzi de când şi-a depus dosarul, va fi primar la Balş. Cătălin, felicitări! Să faci treabă bună pentru bălşeni, pentru că bălşenii merită mai mult decât un primar arogant, incompetent, care n-a urmărit, în această perioadă, decât propriul interes”, a conchis Oprescu.

Lista propusă de Cătălin Rotea pentru Consiliul Local:

1. Cătălin Rotea
2. Ramona Ileana Costache
3. Silviu Pendiuc
4. Marian Ovidiu Bădănoiu
5. Ion Osiac
6. Felicia Adelina Ciocârlan Şerban
7. Mirela Costache
8. Mirela Matei
9. Maria Barbu
10. Mirela Elena Bîră
11. Marin Turcitu
12. Traian Gabriel Floreşteanu
13. Dumitru Moţatu
14. Marian Sorin Dică
15. Dumitru Dragoş Mehedinţu
16. Dumitru Jirca Morgun
17. Sabin Florian Urziceanu
18. Iulian Cătălin Şerban
19. Ionuţ Viorel Tilea
20. Constantin Daniel Truţă
21. Nicoleta Niţu
22. Iliuţă Viorel Ciocan
23. Ionuţ Mirel Catană
24. Adrian Marius Popa

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri