AcasăPOLITICĂCătălin Grecu (PSD Olt): „La Drăgănești-Olt, domnule premier, românii nu sunt nici...

Cătălin Grecu (PSD Olt): „La Drăgănești-Olt, domnule premier, românii nu sunt nici mai fericiți și nici n-au salarii de 3.000 de euro”

spot_img

Deputatul PSD Olt, Cătălin Grecu, trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte lipsa locurilor de muncă, fiind de părere că rectificarea pe minus la Ministerul Muncii și „una de suprafață” la Ministerul Economiei va complica situația antreprenorilor locali și implicit a posturilor vacante.

- Publicitate -

Grecu a arătat că actuala guvernare nu își îndreaptă atenția către acest segment, afacerile locale având de suferit.

Cei mai mulți dintre locuitorii orașului Drăgănești-Olt, care vin în audiență, acuză lipsa locurilor de muncă în zonă și se tem că nu vor mai putea asigura familiei nici măcar un trai decent.


„Problema locurilor de muncă, o problemă vitală, spre care nimeni nu-și îndreaptă atenția. Asistăm debusolați la o atitudine ostilă și arogantă față de cetățeanul și antreprenorul simplu, care au ghinionul de a nu vota la alegerile interne ale PNL. 90% dintre cetățenii, care îmi calcă pragul cabinetului parlamentar, la audiențe, sunt îngrijorați că nu-și mai pot întreține familia, în lipsa unui loc de muncă. 10% au probleme din sfera protecției sociale, cauzate tot din pricina veniturilor scăzute. Așadar, la Drăgănești-Olt, dle premier, oraș cu administrație penelistă, românii nu sunt nici mai fericiți și nici n-au salarii de 3.000 de euro, ei visează la un loc de muncă stabil, cu o salarizare decentă. O rectificare pe minus la Ministerul Muncii și una de suprafață la Ministerul Economiei, nu generează premisele unei reveniri sustenabile și reale a micilor afaceri, care susțin o economie locală. Opriți-vă din campanie electorală și începeți să guvernați”, a precizat deputatul Cătălin Grecu.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri