AcasăPOLITICĂCătălin Grecu PSD Olt crede că Alianţa de guvernare va rezista până...

Cătălin Grecu PSD Olt crede că Alianţa de guvernare va rezista până în 2024

spot_img

Deputatul PSD Olt, Cătălin Grecu, spune că actuala Coaliţie de guvernare va rezista până la termen, în 2024.

- Publicitate -

Parlamentarul opinează că România are nevoie de predictibilitate şi coerenţă.

„În actualul context economic, social, sanitar, dar și internațional, stabilitatea este esențială. Românii au nevoie de certitudini, predictibilitate și coerență în politicile guvernamentale”, a transmis deputatul Grecu.


El a vorbit şi despre responsabilitatea pe care şi-a asumat-o PSD, aceea de a intra la guvernare.

„Este o imensă responsabilitate pe care ne-am asumat-o, iar măsurile sociale pe care PSD vrea să le implementeze au nevoie de o construcție politică stabilă. Am reușit, într-un termen scurt, măriri de pensii, alocații și salarii, dar și lansarea unor programe de susținere economică a IMM-urilor. De asemenea, Agricultura are șansa să devină un domeniu strategic pentru redresarea economică a României. Programele lansate de ministrul Agriculturii, plata la timp a subvențiilor și dialogul permanent dintre autorități și agricultori reprezintă o viziune coerentă, care va aduce plus valoare în acest domeniu”, a conchis deputatul.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri