AcasăPOLITICĂAvocatul Gigel Vieru, numit de Cîţu secretar general al Prefecturii Olt

Avocatul Gigel Vieru, numit de Cîţu secretar general al Prefecturii Olt

Avocatul Gigel Vieru, apropiat al preşedintelui PNL Olt Liviu Voiculescu, a fost numit de premierul Florin Cîţu în funcţia de secretar general al Prefecturii Olt.

Decizia premierului a fost publicată în Monitorul Oficial: „Decizie privind exercitarea, cu caracter temporar, de către domnul Gigel Vieru a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului – Județul Olt”.

Vieru a fost şi membru al PNL Olt, ocupând un loc în Biroul Executiv Judeţean al filialei.


Funcția de secretar general al instituției prefectului este funcție publică din categoria înalților funcționari publici, cu rolul de a asigura stabilitatea la nivel instituțional.

Secretarul general sprijină activitatea prefectului în exercitarea controlului de legalitate și coordonează structura de specialitate prin care se realizează aceste atribuții.

Mai mult, spre deosebire de prefecți și subprefecți, pentru secretarii generali ai instituției prefectului sunt introduse condiții exprese de studii.


CITEŞTE ŞI: Dacian Cioloş, noul preşedinte al USR PLUS

sursa foto: imperativ.ro

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri