Connect with us

POLITICĂ

Adrian Chesnoiu (PSD): Suntem un partid responsabil, ne vom așeza la masă

Publicat

în

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu, invitat la emisiunea Legile Puterii, a precizat, joi seară, că PSD nu va fi niciodată în poziția de a accepta un lucru impus. În plus, politicianul a afirmat că partidul este unul responsabil.

 „Noi întotdeauna am avut echilibrul necesar de a analiza foarte bine situația în care se afla țara și ce trebuie să facem pentru a ieși dintr-o situație de criză. Problema cea mai mare este că, în ultima perioadă, am auzit foarte des vorbindu-se despre responsabilitate. L-am auzit inclusiv pe premierul desemnat, astăzi, că va discuta cu toate forțele responsabile pentru a creiona o majoritate.

L-am auzit, de asemenea, pe premierul care nu a reușit să își impună guvernul, pe domnul Cioloș, vorbim de la tribuna Parlamentului de responsabilitate, iar astăzi, când președintele l-a desemnat pe domnul Ciucă, a zis că domnul Ciucă nu este politician și că nu ar trebui să îi dea niciun vot de încredere, că nu este politician și dumnealui, din calitatea de președinte al USR, discută doar cu politicieni’’, a declarat deputatul PSD, la Legile Puterii.


,,E o mare diferențiere între ceea ce se întâmplă astăzi și ce se va întampla în viitor, față de ce s-a întamplat până acum. Spun lucrul acesta gândindu-mă, în primul rând, la situația în care ne aflam săptămâna trecută. PSD, de la Dragnea și Dancilă încoace, a fost izolat și a fost pus într-un colț al rușinii, de la domnul președinte, până la toată clasa politică, însemnând și cele mai neînsemnate partide care nu existau pe scena politică românească.

După ce s-a facut curățenie și s-a făcut transferul acesta de putere, în mod democratic în partid, și a ajuns o echipă de conducere la nivelul PSD, lumea a început să vadă schimbările: avem o atitudine pro-europeană, oameni care au ceva de spus și care gândesc spre binele României.

Analizăm cu foarte mare atenție și sancționăm de fiecare dată public, pentru că așa am fost puși la colț. Am sancționat politic de fiecare dată orice derapaj pe care guvernările repetate de dreapta le-au avut față de români. Ca să ne aflăm azi în situația în care toată lumea se uită la PSD și cere responsabilitate. Responsabilitate am avut din 2019 până astăzi și vom avea în continuare.


PSD nu va fi niciodată în poziția de a accepta ceva impus. Suntem un partid responsabil, ne vom așeza la masă, vom vedea care este planul de guvernare, cum se scoate țara din criză, care sunt soluțiile imediate pe termen scurt’’, a mai explicat Adrian Chesnoiu.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

CITEŞTE ŞI: Caracal: Primarul Doldurea şi-a propus să atragă două milioane de euro, prin Programul „Anghel Saligny”

Print Friendly, PDF & Email

POLITICĂ

Ministrul Agriculturii, prezent în judeţul Olt, de Ziua Naţională

Publicat

în

Recent instalat în funcţia de Ministru al Agriculturii, deputatul oltean Adrian Chesnoiu, a fost alături de autorităţile locale şi judeţene, la manifestările organizate de Ziua Naţională, la Slatina şi Caracal.

Ministrul a fost însoţit şi de ceilalţi deputaţi PSD, Marius Iancu, Florin Barbu şi Emil Albotă, dar şi de preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, vicepreşedinţii Ionuţ Ivan şi Virgil Delureanu şi cei doi primari ai celor două municipii din Olt, Emil Moţ şi Ion Doldurea.

Fost şef al Agenţiei de Finanţare a Investiţiilor Rurale (AFIR) din subordinea Ministerului Agriculturii, Adrian Chesnoiu a fost pe rând administrator public şi viceprimar al municipiului Caracal. În 2020 a candidat cu succes la Camera Deputaţilor, pe lista PSD Olt.


CITEŞTE ŞI: FOTO REPORTAJ. Cum a fost marcată Ziua Naţională, la Slatina, în condiţii de pandemie

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

POLITICĂ

Primarul din Gorj care l-a omagiat pe Ceauşescu, fotografie cu o cană imprimată cu chipul dictatorului

Publicat

în

Robert Ionuţ Păiuşi, primarul comunei gorjene Stejari, care pe 26 ianuarie îl omagia pe contul său de socializare pe Nicolae Ceauşescu, a postat luni dimineaţa o fotografie în care a vrut să etaleze faptul că bea dintr-o cană imprimată cu chipul fostului dictator.

Fotografia este însoţită de o urare pentru urmăritorii săi. Edilul din Stejari, care are peste 30 de ani, este un fan declarat al fostului șef al statului și are chiar și tablouri cu acesta.

Periodic merge și la locul unde este înmormântat Nicolae Ceaușescu.


Pe 26 ianuarie 2021, Robert Ionuţ Păiuşi posta:

„Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o.

Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o…


Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: „Istoria mă va răzbuna ! ” deoarece nu mai avem, școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducătorii care să își iubească țara,poporul, acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române…!!!”.

sursa foto: Facebook/Robert Ionuţ Păiuşi

CITEŞTE ŞI: Bani europeni pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din Piatra-Olt

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Şedinţă de urgenţă a Guvernului României, în contextul apariţiei variantei Omicron a COVID

Publicat

în

Premierul Nicolae Ciucă a convocat duminică o şedinţă de Guvern în contextul apariţiei variantei Omicron a coronavirusului. De asemenea, 36 de români sunt blocaţi în Africa de Sud după ce mai multe curse aeriene au fost anulate. Un proiect de hotărâre pentru modificarea hotărârii care prelungeşte starea de alertă începând de la 9 noiembrie, figurează pe ordinea de zi a reuniunii de duminică a Executivului.

„Proiect de hotărâre pentru pentru modificarea şi completarea anexei nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, arată ordinea de zi transmisă de către Guvern.

Şedinţa, programată pentru ora 11:15, are loc după ce sâmbătă, premierul a discutat pe aceeaşi temă cu ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila, cu şeful DSU Raed Arafat şi cu şefa Centrului de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile Adriana Pistol.


Totodată, este deja în desfăşurare o şedinţă a CNSU, pentru actualizarea listei statelor de risc epidemiologic.

Ca şi alte state UE, România a impus restricţii pentru persoanele care vin din Africa de Sud, unde a fost detectată noua tulpină a coronavirusului. Aceste restricţii includ carantina de 14 zile, indiferent dacă persoana vizată este sau nu vaccinată.

În condiţiile în care cursele aeriene către Europa au fost anulate, 36 de români au rămas blocaţi în Africa de Sud, MAE făcând demersuri pentru a facilita întoarcerea în ţară a acestora.


Cazuri de infectare cu varianta sud-africană a coronavirusului au apărut în mai mult state europene.

CITEŞTE ŞI: Testele antigen care au ajuns în şcoli sunt dezasamblate. Arafat: Aşa se livrează ele

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.