AcasăPOLITICĂA început audierea miniştrilor propuşi în Guvernul Orban

A început audierea miniştrilor propuşi în Guvernul Orban

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Marți este prima zi de audieri în comisii a miniștrilor propuși în Guvernul Orban. Printre liberalii audiați marți se numără Nicolae Ciucă, propus la Ministerul Apărării, Florin Cîțu, propus la Finanțe dar și propunerea pentru Sănătate, respectiv Victor Costache.

Miniștrii propuși în Guvernul Orban vor fi audiați, marți și miercuri, în comisiile parlamentare, între orele 9.00 și 15.00, potrivit programului oficial. Votul pentru învestirea noul Executiv este programat să aibă loc într-un plen reunit lunea viitoare, de la ora 14.00.

Prin urmare în ședințele Comisiilor parlamentare de specialitate reunite de marți vor fi audiați:

9.00 – Ion Marcel Boloș, ministrul propus al Fondurilor Europene, audiat marți în ședința Comisiilor reunite pentru afaceri europene ale Camerei Deputaților și Senatului.

10.00 – Victor Costache, propus la Ministerul Sănătății, va fi audiat, marți, ora 10.00, în Comisiile reunite pentru sănătate.

11.00 – Florin Cîțu, propus ministru al Finanțelor, audiat marți în Comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului.

12.00 – Bogdan Gheorghiu, propus ministru al Culturii, urmează să fie audiat, miercuri, în Comisiile reunite pentru cultură ale Camerei Deputaților și Senatului.

13.00 – Nicolae Ciucă, propus la Ministerul Apărării, va fi audiat marți în Comisiile reunite pentru apărare.

14.00 – Marcel Vela, propus pentru portofoliul Interne, va fi audiat, marți, în Comisiile reunite pentru apărare ale Parlamentului.

15.00 – Adrian Nechita Oros, nominalizat ministru al Agriculturii, va fi audiat, marți, la ora 15.00, în Comisiile reunite pentru agricultură

15.00 – Costel Alexe, propus la Ministerul Mediului, va fi audiat în Comisiile reunite pentru Mediu ale Parlamentului.

Miercuri vor fi audiații următorii:

9.00 – Ionuț Stroe, propus la Ministerul Tinererului, va fi audiat, miercuri, în ședința comisiile reunite pentru învățământ, ştiinţă, tineret şi sport ale Camerei Deputaților și Senatului.

10.00 – Monica Anisie, propusă la Ministerul Educației, va fi audiată în Comisiile reunite pentru învățământ.

11.00 – Virgil Popescu, propus ministru al Economiei, audiat miercuri în Comisiile economice reunite ale Parlamentului.

12.00 – Ion Ștefan, propus la Ministerul Dezvoltării, va fi audiat, miercuri, în Comisiile reunite pentru administrație publică.

13.00 – Bogdan Aurescu, nominalizat la Ministerul de Externe, este programat pentru audieri în Comisiile reunite pentru politică externă, miercuri.

14.00 – Violeta Alexandru, propusă la Ministerul Muncii, va fi audiată, miercuri, în Comisiile reunite pentru Muncă și comisiile reunite pentru drepturile omului.

15.00 – Cătălin Predoiu, propus la Ministerul Justiție, va fi audiat miercuri în ședința a patru comisii reunite și anume juridică, cea de constituționalitate, cea pentru cercetarea abuzurilor și cele pentru drepturile omului.

15.00 – Lucian Bode, nominalizat la Ministerul Transporturilor, va fi audiat în comisiile reunite pentru transporturi și cele reunite pentru comunicații, tot miercuri. digi24.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri