AcasăACTUALPoliţia Olt face ANGAJĂRI prin ÎNCADRARE DIRECTĂ din sursă externă. 17 posturi,...

Poliţia Olt face ANGAJĂRI prin ÎNCADRARE DIRECTĂ din sursă externă. 17 posturi, scoase la concurs

spot_img

17 posturi de agenți și ofițeri de poliție, prin încadrare directă din sursă externă, sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, a fost demarată procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare din sursă externă, a 12 posturi de ofițeri de poliție și 5 posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se fac online, pe adresa de e-mail: sursaexterna@ot.politiaromana.ro, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare (pe data de 05.10.2021 până la orele 16:00). Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile respective sunt în specialitățile cazier judiciar, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică,  pregătire profesională, reținere și arestare preventivă,  cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, structura de securitate, investigarea criminalității economice și implementarea proiectelor europene.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 21 – 29 octombrie, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

„Posturile de personal contractul vor fi scoase la concurs, în perioada următoare, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 286 din 23 martie 2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice”, transmite IPJ Olt.

CITEŞTE ŞI: ANGAJĂRI la Jandarmerie. Sunt scoase la concurs 700 de locuri, din SURSĂ EXTERNĂ, iar înscrierile încep mâine

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri