AcasăACTUALPodurile din Gorj, verificate după cutremurul de sâmbătă

Podurile din Gorj, verificate după cutremurul de sâmbătă

spot_img

Angajaţii companiei de drumuri desfăşoară o inspecţie a podurilor de pe reţeau drumurilor naţionale, anunţă DRDP Craiova, în urma cutremurului înregistrate, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Gorj.

- Publicitate -

„Angajații SDN Târgu Jiu inspectează toate podurile de pe rețeaua de drumuri naționale aflate în administrare, ca urmare a cutremurului care a avut loc în această dimineață în județul Gorj.

De altfel s-au verificat deja drumurile unde sunt posibile căderi de pietre pe carosabil. Rugăm participanți la trafic să sesizeze autoritățile dacă observă orice probleme întâlnite pe drumuri”, transmite sursa citată.


Un cutremur cu magnitutidea de 4,0 s-a produs, sâmbătă dimineaţă, în zona Gorj, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Sursa citată arată că seismul s-a produs la ora 10.39, ora României,  la adâncimea de 5 km.

Cutremurul s-a produs 98 km NV de Craiova, 102 km SV de Sibiu,128 km NV de Pitești, 175 km SE de Timişoara, 185 km S de Cluj-Napoca, 192 km de Braşov, 193 km SE de Arad, 216 km V de Ploiești, 224 km E de Belgrade, 227 km NE de Nis.


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri