AcasăACTUALPodul care face legătura între Crimeea şi Rusia, avariat (VIDEO)

Podul care face legătura între Crimeea şi Rusia, avariat (VIDEO)

spot_img

Podul Kerci, care face legătura între Crimeea si Rusia, a fost avariat. O bucata din podul rutier e căzută în mare, iar pe podul feroviar arde un tren cu vagoane petroliere.

https://www.facebook.com/watch/?v=2327676630730532

CITEŞTE ŞI: Autorul dublei crime de la Oneşti, condamnat la 30 de ani de închisoare

Traficul a fost suspendat pe podul rutier şi feroviar, deschis în 2018 şi conceput pentru a lega Crimeea de reţeaua de transport a Rusiei.

”O cisternă de combustibil arde pe una dintre secţiunile podului din Crimeea”, a transmis agenţia Reuters, citând un oficial regional, dar fără a preciza cauza.

Presa ucraineană a declarat că explozia de pe pod a avut loc în jurul orei 6 a.m.

Reuters nu a putut verifica din surse independente aceste informaţii.

Inaugurat în mai 2018 de Valdimir Putin, podul, care este atât rutier, cât şi feroviar, are o lungime de 19 kilometri, traversează Strâmtoarea Kerci, între Marea Azov şi Marea Neagră, şi leagă Peninsula Kerci, în Crimeea, de Peninsula Taman, în sudul Rusiei, potrivit news.ro.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri