AcasăACTUALPlafonul pentru lemnele de foc va fi corectat. Premierul Ciucă: „Nu e...

Plafonul pentru lemnele de foc va fi corectat. Premierul Ciucă: „Nu e conform cu realitatea”

spot_img

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri că plafonul impus la lemnele de foc va fi „corectat” și recunoaște că cel stabilit de Guvern „nu e conform cu realitatea”.

„La nivelul Ministerului Mediului s-a făcut o analiză a cât costă un metru cub de lemne la Romsilva. Prețul mediu pe care l-au comunicat în analiza pe care au făcut-o înainte de a lua decizia, s-a menționat 200 de lei pe metru cub la lemn și am considerat că 400 de lei pe metru cub asigură oarecum celelalte costuri care intră în întreg procesul de asigurare a lemnelor de foc”, a declarat premierul, potrivit Mediafax.

Șeful Guvernului admite că s-a greșit la stabilirea plafonului.

„Se dovedește că nu este tocmai conform cu realitatea, de aceea vom lua măsuri de corectare. Avem puterea să recunoaștem acolo unde greșim și să luăm măsuri în consecință”, a mai spus Nicolae Ciucă.

CITEȘTE ȘI: Consiliul Concurenței verifică toate băncile care participă la calculul Robor. De ce s-a luat această decizie

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri