AcasăADMINISTRAŢIEPiste pentru biciclete cu fonduri europene, pe patru trasee din Slatina. Perioada...

Piste pentru biciclete cu fonduri europene, pe patru trasee din Slatina. Perioada de implementare, prelungită

spot_img

Perioada de implementare a proiectului cu fonduri europene, accesat de Primăria Slatina, pentru realizarea de piste pentru biciclete în municipiu a fost extinsă, anunţă primarul Emil Moţ.

- Publicitate -

Emil Moţ a declarat că s-a luat această decizie pentru că pe străzile unde urmează să fie realizate piste pentru biciclete au loc intervenţii ale Companiei de Apă Olt.

„La proiectul pentru pistele pentru biciclete s-a mărit perioada de implementare. După cum aţi observat, Compania de Apă are lucrări în Slatina şi chiar vreau să-mi cer scuze cetăţenilor. Există o perioadă în care canalizarea se tasează şi se lasă. De asta am mărit implementarea perioadei pentru pistele de biciclete pentur că pe acele străzi unde avem aceste trasee se lucrează la canalizare. Decât să venim şi să turnăm un strat de asfalt care să se lase în două luni, am preferat această soluţie. E cea mai bună decizie pe care am luat-o”, a declarat Emil Moţ.


Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa 4, prioritatea de investiții 4e și are o valoare totală de 2.743.566,30 lei.

Investiția realizată prin proiect va consta în realizarea a 14 kilometri de piste pentru biciclete pe arterele principale din Municipiul Slatina structurate pe patru tronsoane:

Tronsonul 1 – Plaja Olt – Casa de cultură a Tineretului


Tronsonul 2 – Strada Ecaterina Teodoroiu – Strada Drăgănești

Tronsonul 3 – Strada Cireașov – Strada Artileriei

Tronsonul 4 – Strada Crișan – Bulevardul Nicolae Titulescu

Amplasarea pistelor pentru biciclete se va face pe carosabil, acolo unde spațiul o permite, pe fiecare sens de deplasare. Lățimea pistei de biciclete va fi de 1,2 metri și se va asigura separarea de banda de circulație alăturată.

CITEŞTE ŞI: Curăţenie generală în adăposturile antiaeriene din Slatina. Anunţul primarului Emil Moţ

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri