AcasăACTUALPistă de karturi electrice la Craiova. Ce tarife propun autoritățile

Pistă de karturi electrice la Craiova. Ce tarife propun autoritățile

spot_img

Un regulament pentru acțiuni derulate cu karturile electrice pe Velodrom, în Craiova, a fost pus în dezbatere publică, cetățenii având posibilitatea să facă cu propuneri până pe 13 iulie. 

- Publicitate -

Conform acestui document postat pe site-ul Primăriei Craiova, vor fi trei piste diferite, cu trei regimuri de deplasare.

Este vorba despre karturi electrice, utilizatorii pistelor fiind împărțiți în trei categorii diferite, în funcţie de vârstă: 7-14 ani; 15-18 ani şi adulţi.


În funcție de categoria de vârstă, au fost gândite și trei regimuri de viteză. Adulţii pot folosi karturile electrice la viteza nominală de 28 de km pe oră, adolescenţii la viteza limitată la 18 km/h, iar cei mai mici utilizatori la 8 km/h.

Sunt disponibile şi tururi de pistă în modul „race”, în karturi electrice cu viteză permisă de 37 km/h sau în modul „drift” în karturi echipate cu anvelope spate speciale. Se adresează doar adulților carea u permis de conducere.

În privința tarifelor, acestea vor porni de la 55 de lei/cinci minute și ajung până la 100 de lei pentru modul „race” şi 150 de lei în modul „drift”.


În funcție de anumite servicii pentru care optează utilizatorul tariful crește: filmare cu camera de bord – 30 de lei; filmare din dronă – 100 de lei; set fotografii în format digital – 30 de lei; fotografie printată – 30 lei/bucată, după cum arată proiectul de regulament.

Organizarea acestor curse de karturi reprezintă un proiect al Primăriei Craiova cu Universitatea din Craiova şi Centrul de Resurse şi Angajament Ford.

CITEȘTE ȘI: Parcările puzzle din Slatina, ultimul pas înainte de punerea în funcţiune

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri