AcasăECONOMIEPirelli, în topul sustenabilităţii. Ce criterii au fost luate în calcul

Pirelli, în topul sustenabilităţii. Ce criterii au fost luate în calcul

spot_img

Pirelli a înregistrat o creștere suplimentară a scorului său de sustenabilitate în cadrul Studiului Global S&P privind Sustenabilitatea. Anul acesta compania a înregistrat 85 de puncte, cu 8 mai mult față de anul trecut.

Pirelli a obținut scoruri de top în multe domenii de management, inclusiv guvernanță și due diligence în arii precum drepturilor omului, managementul resurselor naturale și reducerea emisiilor de CO2. Cele mai bune scoruri au fost obținute și în domeniile inovație și securite cibernetică, precum și pentru completitudinea și transparența Companiei în raportarea socială și de mediu.

CITEŞTE ŞI: Scandalul BMW-urilor la Poliţie. A fost sesizat Parchetul European

Rezultatele, inclusiv analiza tuturor companiilor evaluate, peste 13.000, în Evaluarea Sustenabilității Corporative 2022, vor fi puse la dispoziție de S&P Global pe 21 octombrie 2022, împreună cu scorul mediu pentru fiecare sector. Actualizarea compoziției indicilor Dow Jones Sustainability World and Europe va fi apoi comunicată de S&P Global pe 9 decembrie 2022.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri