AcasăLIFEPiatra-Olt: O femeie care a atins vârsta Centenarului, felicitată de primarul Nicuşor...

Piatra-Olt: O femeie care a atins vârsta Centenarului, felicitată de primarul Nicuşor Rada şi de reprezentanţii CJ Olt

spot_img

O femeie din Piatra-Olt, care a ajuns la venerabila vârstă de 100 de ai, a fost felicitată de primarul Nicuşor Rada şi de reprezentanţii CJ Olt.

Alimentaţia sănătoasă şi evitarea medicamentaţiei sunt două elemente ale longevităţii doamnei Ana Boştină, spune primarul Nicuşor Rada.

CITEŞTE ŞI: Aeroportul Craiova a sărbătorit pasagerul cu numărul 300.000 de anul acesta


„Doamna Ana a împlinit, de curând, venerabila vârstă de 100 de ani, moment frumos care ne-a dat ocazia să o felicităm și să o sărbătorim, alături de reprezentanții Consiliului Județean Olt. A fost o reală plăcere să stăm de vorbă cu dânsa și să ascultăm, cu recunoștință, sfaturile înțelepte pe care ni le-a oferit.

Născută, crescută și căsătorită în Piatra-Olt, mamă a trei copii, dna Ana ne-a împărtășit că secretul longevității sale consta în iubirea pe care le-o acordă celor dragi și în obiceiul de a mânca sănătos. La cei 100 de ani ai săi, n-a luat niciodata medicamente și nici nu-și amintește să fi fost vreodată bolnavă. La mulți ani cu sănătate, dna Ana! Să vă dea Dumnezeu tot ce vă doriți!”, a transmis edilul.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri