AcasăADMINISTRAŢIEPiaţă volantă şi la Caracal, începând cu acest weekend

Piaţă volantă şi la Caracal, începând cu acest weekend

spot_img

După modelul de succes al CJ Olt, prima Piaţă Volantă din Caracal se deschide, sâmbătă, în zona centrală a municipiului.

- Publicitate -

Potrivit primarului Ion Doldurea, pe 4 iunie 2022, începând cu ora 9.00, în zona centrală, se deschide prima piață volantă în Caracal pentru a oferi producătorilor agricoli autohtoni ocazia să își comercializeze produsele.

Astfel, cetățenii vor avea acces la legume și fructe proaspete și de calitate la preț de producător.


Lista producătorilor autorizați precum și datele privind produsele pe care le comercializează va putea fi consultată pe site-ul Primăriei.

„Am verificat fiecare producător pentru a ne asigura că în piață vor ajunge produsele proaspete mult dorite de fiecare român”, susține primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea.

Piaţa Producătorilor Olteni, organizată de Consiliul Judeţean Olt, cu sprijinul Asociaţiei Tinerilor Fermieri (ATF) Olt, s-a deschis în toamna anului trecut.


Acest demers a fost inițiat de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, pentru sprijinirea micilor producători agricoli, promovarea produselor agricole locale  și pentru a răspunde politicii de promovare a alimentației sănătoase și producției agricole sustenabile.

Modelul a fost preluat de Ministerul Agriculturii şi în mai multe judeţe din ţară.

CITEŞTE ŞI: Situație tensionantă la Statistică. Salariații cer demisia conducerii

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri