AcasăACTUALPiaţa Producătorilor Olteni se deschide de mâine. Tarabele volante, amplasate în parcarea...

Piaţa Producătorilor Olteni se deschide de mâine. Tarabele volante, amplasate în parcarea CJ Olt

spot_img

Începând de mâine, în fiecare sâmbătă, între orele 8.00 şi 16.00, Consiliul Județean Olt va găzdui Piața Producătorilor Olteni unde își vor vinde produsele autohtone producători atestați, din județul nostru.

Potrivit unui comunicat remis de CJ Olt, piața volantă, dotată corespunzător,cu utilitățile necesare asigurate, va cuprinde 20 de puncte de vânzare organizate sub forma a 20 de standuri, puse la dispoziție de forul judeţean.

Acest demers a fost inițiat de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, pentru sprijinirea micilor producători agricoli, promovarea produselor agricole locale  și pentru a răspunde politicii de promovare a alimentației sănătoase și producției agricole sustenabile.

foto: Pregătiri pentru amplasarea tarabelor/ sursa: reporter24.info

CITEŞTE ŞI: Reţele de apă şi canal dintr-un oraş oltean, extinse cu fonduri europene. Lucrările sunt avansate

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri