AcasăACTUALPiața Centrală din Craiova, dotată cu mobilier modern până la sfârșitul acestui...

Piața Centrală din Craiova, dotată cu mobilier modern până la sfârșitul acestui an

spot_img

Piața Centrală din municipiul Craiova va fi dotată cu mobilier modern până la sfârșitul acestui an, anunță edilul municipiului, Lia Olguța Vasilescu.

Potrivit primarului Craiovei, este vorba despre 300 de mese noi care vor ajunge la comercianții din Piața Centrală până la finalul acestui an.

„Acestea sunt realizate dintr-un material rezistent la șocuri mecanice, ultraviolete, variații de temperatură, la acțiunea agenților chimici din atmosferă și sunt foarte ușor de spălat. Mesele sunt fabricate din panouri de PVC extrudat de înaltă densitate, de culoare verde și sunt dotate cu compartiment pentru depozitare. Comercianții din hala de legume și fructe a Pieței Centrale vor avea posibilitatea să își expună marfa într-un mod igienic și modern” a menționat Vasilescu.

Tot în această perioadă, spune edilul Craiovei, este înlocuit și policarbonatul luminatoarelor din Piața Centrală pentru a spori intensitatea luminii naturale de la interior.

CITEȘTE ȘI: Noaptea Albă a Cercetătorilor organizată, vineri seară, la Universitatea din Craiova

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri