AcasăACTUALPeste o sută de tone de material antiderapant împrăștiate pe străzile din...

Peste o sută de tone de material antiderapant împrăștiate pe străzile din Craiova

spot_img

28 de utilaje acționează, în Craiova, de duminică seara și 110 tone de material antiderapant au fost folosite pentru a preveni formarea poleiului pe străzi, anunță reprezentanții Salubrității Craiova. 

Pentru zona Olteniei a fost emis cod portocaliu de ninsori abundente, fapt pentru care autoritățile au pregătit, de duminică după amiază, atât utilajele cât și materialul necesar.

„Acționăm de câteva ore bune, cu 28 de utilaje, pentru prevenirea formării poleiului pe străzile principale și secundare din Craiova. 110 tone de material antiderapant au fost folosite pe străzile pe care circulă mijloacele de transport în comun și în zonele de risc (pante, sensuri giratorii, intersecții, pasaje), precum și pe căile publice secundare din oraș”, spun cei de la Salubritate Craiova.

Salubritate Craiova face apel la cetățenii municipiului să parcheze mașinile astfel încât să îngreuneze activitatea de deszăpezire și să rămână, pe cât posibil, la domiciliu.

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri