AcasăACTUALPeste 85% din bugetul programului Rabla pentru Electrocasnice, epuizat în trei ore...

Peste 85% din bugetul programului Rabla pentru Electrocasnice, epuizat în trei ore de la lansare

spot_img

Peste 85% din bugetul celei de-a treia etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în trei ore de la lansarea acestei sesiuni, a anunțat vineri Ministerul Mediului.

- Publicitate -

Sesiunea a fost deschisă vineri, la ora 10.00. Au fost generate de către persoanele fizice un număr de 42.910 vouchere, din care 14.502 vouchere pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, 7.686 vouchere pentru uscătoare de rufe și 20.722 vouchere pentru aspiratoare.

Valoarea voucherelor este de 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++, 400 de lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++ și de 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.


Bugetul alocat acestei sesiuni a fost de 15 milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: GORJ: Amenzi de 30.000 de lei aplicate mai multor târgujieni pentru deșeuri abandonate în zona „Căpitan Buzatu”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri