AcasăACTUALPeste 3.300 de elevi din județul Dolj au susținut prima probă din...

Peste 3.300 de elevi din județul Dolj au susținut prima probă din cadrul simulării examenului de Bacalaureat

spot_img

Peste 3.300 de elevi din județul Dolj au susținut, luni, proba scrisă la limba și literatura română din cadrul simulării examenului de Bacalaureat Național pentru elevii din clasele terminale.

- Publicitate -

Potrivit ISJ Dolj, au fost înscriși 3.917 elevi pentru a susține proba, fiind 3.349 de prezenți și 568 absenți.

„Cel mai ridicat procent de prezență a fost înregistrat la: Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul” Craiova (100%), Colegiul Național Militar ”Tudor Vladimirescu” Craiova (100%), Liceul Teoretic ”Independența” Calafat (99,14%), Liceul Teoretic ”Tudor Arghezi” Craiova (98,14%),Liceul Teoretic Bechet (95,44%), Liceul Teoretic “Adrian Paunescu” Bârca (90,47%)”, a menționat Nicoleta Lițoiu, purtător de cuvânt al ISJ Dolj.


Proba a început la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, s-au distribuit subiectele. Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8:30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Simularea națională va continua mâine, cu proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie  și miercuri cu proba la alegere a profilului şi specializării.


CITEȘTE ȘI: Finanțare mai mare pentru medicii de familie. Rafila: „Să ofere într-adevăr servicii de sănătate”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri