AcasăACTUALPeste 24 tone deşeuri de pilitură de oțel, oprite la intrarea în...

Peste 24 tone deşeuri de pilitură de oțel, oprite la intrarea în țară

spot_img

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu și comisarii Gărzii de Mediu au oprit marți la intrarea în țară un TIR care transporta 24 tone deșeuri de pilitură de oțel.

- Publicitate -

Polițiștii de frontieră din Giurgiu au verificat, noaptea trecută, pe sensul de intrare în țară, un TIR condus de un cetățean bulgar de 44 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri de pilitură de oțel.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, polițiștii au cerut sprijin Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Giurgiu.


În urma verificărilor, s-a constatat că în mijlocul de transport se aflau 24.060 kilograme deșeuri de pilitură de oțel, încărcate din Bulgaria, care erau destinate unei firme din România.

Autoritățile nu au permis intrarea transportului în țară după ce au constatat că documentele de transfer erau incomplete.

CITEȘTE ȘI: Ce explicații are CFR Călători pentru căldura din vagoane. Au găsit un „vinovat”


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri