AcasăACTUALPeste 24 tone de deșeuri de ulei alimentar transportate ilegal din Bulgaria,...

Peste 24 tone de deșeuri de ulei alimentar transportate ilegal din Bulgaria, oprite la Giurgiu

spot_img

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier alături de comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Giurgiu au interzis intrarea pe teritoriul României a unui camion care transporta cantitatea de 24 tone de deșeuri de ulei alimentar.

- Publicitate -

Potrivit Poliției de Frontieră, ieri, oamenii legii au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean bulgar, în vârstă de 52 de ani.

Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, ulei alimentar uzat.


Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului respectiv, polițiștii de frontieră au solicitat sprijin autorizat Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Giurgiu.

„În urma verificărilor, s-a constatat că în mijlocul de transport se aflau deșeuri de ulei alimentar, în greutate de 24.540 kilograme, încărcate din Bulgaria și care erau destinate unei societăţi de pe teritoriul Austriei”, arată Poliția de Frontieră.

Având în vedere existența unei neconcordanţe între marfa transportată şi documentele prezentate de către şofer, nu s-a permis accesul pe teritoriul României pentru mijlocul de transport în cauză, deșeurile fiind returnate societății expeditoare.


CITEȘTE ȘI: Peste 100.000 de şoferi au rămas cu vehiculele neasigurate, după falimentul City Insurance

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri