AcasăACTUALPeste 16.000 de țigarete, descoperite într-o mașină la Frontiera Calafat

Peste 16.000 de țigarete, descoperite într-o mașină la Frontiera Calafat

spot_img

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, cantitatea de 16.800 de țigarete, ascunse și nedeclarate, care aparțineau unei pasagere din mijlocul de transport.  

- Publicitate -

Noaptea trecută, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 27 de ani, conducând o mașină.

Acesta era însoțit de o femeie pasager în mașină, din Bulgaria, în vârstă de 24 de ani.


În urma controlului de frontieră efectuat, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, printre bagajele personale, 16.800 de țigarete inscripționate cu nume diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

„Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau pasagerei mijlocului de transport. Aceasta nu deținea documente de proveniență pentru bunurile respective”, arată Poliția de Frontieră.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 18.480 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, conform art. 452 din  Legea 227/2015.


CITEȘTE ȘI: Ambarcațiune cu zeci de migranți, interceptată în zona Costinești

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri