AcasăACTUALPeste 150 de elevi din Oltenia, la școlile de vară organizate de...

Peste 150 de elevi din Oltenia, la școlile de vară organizate de Universitatea din Craiova

spot_img

Peste 150 de elevi, care învață în mai multe licee din Oltenia, vor participa, timp de două săptămâni, la trei școli de vară organizate de către reprezentanții Universității din Craiova.

Liceeni vor experimenta viața de student în toată această perioadă.

Tinerii vor fi cazați în căminele studențești, vor participa la cursuri de vară, la ateliere de lucru sau activități de consiliere si orientare în carieră.


Din programul școlilor nu vor lipsi vizitele de studiu sau activitățile recreative, spun reprezentanții Universității din Craiova.

Deschiderea şcolilor de vară ROSE a avut loc luni, acestea fiind: „Vara experimentului la Ştiinţe”, „Sportul – factor motivaţional pentru succes” şi „Învaţă pentru siguranţa viitorului tău”. Ele sunt  organizate de Facultatea de Ştiinţe, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi Facultatea de Litere.

Personalul implicat în implementarea proiectului este format din cadre didactice şi experți ai Universităţii din Craiova, precum şi profesori de la liceele de unde a fost selectat grupul ţintă.


ROSE este un program care îşi propune să contribuie la reducerea abandonului în învăţământul secundar şi terţiar şi la creşterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat.

CITEȘTE ȘI: GORJ: Condiții mai bune pentru pacienții oncologici ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri