AcasăACTUALPerioada de autorecenzare, prelungită până în 27 mai

Perioada de autorecenzare, prelungită până în 27 mai

spot_img

Perioada de autorecenzare a fost prelungită până în 27 mai, a anunțat vineri Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică (INS).

- Publicitate -

Potrivit președintelui INS, autorecenzarea a fost un succes, până acum fiind completate online peste 8,4 milioane de chestionare, scrie Mediafax.

„Pe parcursul derulării autorecenzării, în general media de finalizare a chestionarelor a fost 110.000 la nivelul unei zile, cu anumite ciclicități pe parcursul unei săptămâni. Din fericire, în ultimele două săptămâni rezultatele au fost cu totul spectaculoase, cu o precizare că în ultima săptămână nivelul de autorecenzare a fost la peste 440.000-450.000 de chestionare finalizate”, a declarat Tudorel Andrei.


Acesta a anunțat că perioada de autorecenzare, care inițial trebuia să se termine în 15 mai, a fost prelungită până în 27 mai.

„Cel puțin două criterii ne-au dus la analizarea unei asemenea situații: în primul rând interesul populației și iî al doilea rând o posibilă cale de reducere a costurilor recensământului populației și locuințelor”, a adăugat președintele INS.

CITEȘTE ȘI: Profesoară de muzică din Craiova, laureată a Premiului Mentor pentru excelenţă în educaţie


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri