AcasăACTUALPercheziții într-un dosar de evaziune fiscală. Achiziţii fictive de peste 10 milioane...

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. Achiziţii fictive de peste 10 milioane de lei

spot_img

15 percheziţii sunt efectuate joi dimineață în București și în județele Prahova, Dâmbovița, Ilfov și Hunedoara, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul produselor accizabile, potrivit IGPR.

„Polițiștii din Prahova pun în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, la sediile sociale ale unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane, în municipiul București și în județele Prahova, Dâmbovița, Ilfov și Hunedoara, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul produselor accizabile”, arată un comunicat de presă.

Vor fi puse în aplicare și nouă mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – 2022, persoanele bănuite ar fi înregistrat în contabilitatea agenților economici administrați achiziții fictive de la societăți comerciale cu comportament neadecvat, cu scopul de a influența negativ obligațiile fiscale datorate bugetului de stat.

Prejudiciul preliminar în cauză este de 10.089.756 de lei, se mai arată în comunicat.

CITEȘTE ȘI: S-a lăsat cu reţineri, după percheziţiile la gruparea care fura combustibil direct din conductele Petrom

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri