AcasăACTUALPercheziţii în două judeţe şi Bucureşti, într-un dosar de înşelăciune în domeniul...

Percheziţii în două judeţe şi Bucureşti, într-un dosar de înşelăciune în domeniul construcţiilor

spot_img

Cinci percheziţii în două judeţe şi Bucureşti sunt desfăşurate, în această dimineaţă, de poliţiştii din Teleorman, într-un dosar vizând infracţiuni de înşelăciune în domeniul construcţiilor.

Potrivit IPJ Teleorman, sunt puse în executare 5 mandate de percheziție domiciliară și 3 mandate de aducere, în județele Teleorman, Ilfov și în municipiul București.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie-iunie 2022, la diferite intervale de timp și în baza aceleiași rezoluții infracționale, trei persoane, folosindu-se de calitatea de reprezentanți ai unei societăți comerciale, ar fi indus în eroare mai multe persoane vătămate din județele Teleorman, Ilfov, Covasna, Timiș, Hunedoara, Suceava și Prahova, cărora le-ar fi promis în mod mincinos realizarea unor servicii de proiectare, autorizare, avizare și construcții imobile, care în fapt nu s-ar fi executat. Pentru a da o aparență de legalitate a promisiunilor, au fost încheiate convenții civile, primind în schimbul falsei promisiuni sume de bani, prejudiciul total fiind de 195.000 de lei”, transmit poliţiştii.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune, participă o grupă a Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, precum și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – IPJ Teleorman.

„Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale”, conchide IPJ Teleorman.

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri