AcasăACTUALPercheziții în Craiova și Bratovoești. Sute de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și...

Percheziții în Craiova și Bratovoești. Sute de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și marochinărie, ridicate de polițiști

spot_img

Trei percheziții domiciliare au fost efectuate, miercuri, în Craiova şi în comuna Bratovoeşti,  într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunea de contrabandă. În locuința uneia dintre persoanele vizate au fos găsite sute de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și de marochinărie contrafăcute. 

Potrivit IPJ Dolj, doi bărbaţi de 31 şi 42 de ani, din Craiova, şi un tânăr de 24 de ani, din Bratovoeşti, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma perchezițiilor, în casa tânărului de 31 de ani, din Craiova, poliţiştii au descoperit 909 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și de marochinărie contrafăcute.

„Aceste produse poartă însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate pentru care nu s-au prezentat documente de originalitate sau autenticitate. Au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor”, arată IPJ Dolj.

Polițiștii continuă verificările, urmând a fi luate măsuri legale.

La activități au participat și polițiști ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Criminalistic Dolj.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Incendiu la o hidrocentrală de pe Olt. Nu se poate interveni cu apă, ci doar cu stingătoare

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri